من افسردگی گرفتم اصلا نمیتونم شاد زندگی کنم بیشتر اوقات یک جا نشستم گوشی دست گرفتم.هر وقت شوهرم میره هنوز نگاه ناراحتشو رو خودم حس میکنم و صداشو هنوز تو گوشام میشنوم که میگه چرا هنوز نشستی باز گوشی دستت گرفتی پاشو درساتو بخون ورزش کن😩کلا وقتی شوهرمم نیست صداش رو میشنوم و نگاهشو رو خودم حس میکنم. از خدا هم انگار به من نزدیک تره
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پنیر و هیچ وقت بدون گردو و هیچ وقت صبح نخور فقط میتونی وعده شام بخوری قطره بنفشه کنجد شبا بریز تو بینی ات
اگه علائم بهبود پیدا کردی بیا کانال تنهامسیرآرامش و بهت بدم کاملتر درمان کنی
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
تا چهل روز روزی ۵ تکه گوشت گوسفند کباب کن بخور پنیر و هیچ وقت بدون گردو و هیچ وقت صبح نخور فقط میتون ...
یه کم بعد از گوشتا شربت زعفران با شکر طبیعی یا عسل درست کن بخور
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
گوشت زعفران گردو اینا خیلی گرونن نه تا حالا خریدیم نه ازین به بعد میتونیم بخریم
از دارو ویزیت گرونتر درنمیاد که اینام داروعه و بدون عوارض
ولی در کل غذا چی میخورید پس
بین همه اینا یدونه خروس خوبه و کشک هم سرده ولی فایده داره
ماکارونی افتضاحه
کاش بتونی تغذیه اتو عوض کنی
خب عزیزم به ایناهم پول میدین دیگه قرار نیست همه چیز هر روز خورده بشه مثلا یه پفک ۵۰ تومنه با ۵۰ تومن ده تا پسته نمیشه؟ پسته ۱۰ تا خورده بشه فایده داره بقیه اش نه
ان شاءالله خدا بهتون برکت بده سلامتی ات خیلی مهمتر از رعایت مالیه با همسرت درمیون بذار بلکه بخره برات