2777
2789

نه شاغل شدم

نه مادر شدم

بااینکه برای هردوشون خیلی تلاش کردم و شایستگی داشتم

از پدرم خیلی عصبانی ام

آدم خوبیه

اما هیچوقت به فکر آینده مانبود

هیچی جز یه خونه ۶۰ متری داغون نداره

حتی دیگه تو پول داروهای خودشونم موندن

اونوقت مثلا دوستم

جاریم

حتی همسایه طبقه بالا،همسایه طبقه پایین

هم سن من هستند

دو تا بچه سالم دارند

پدرشون وضعش خوب،آینده مالیشون تضمینه

پیش شوهر عزیز و محبوب هستند

هم بچه دار شدن هم بخوان کاری کنند پدره از لحاظ مالی حمایت شون میکنه

اما من جی؟

چرا باید شوهرم من رو دوست داشته باشه؟

نه براش بچه آوردم نه وقت معامله ای چیزی اصلا میتونم رو پدرم حساب کنم...

الان شوهرم داره یه معامله انجام میده

گفت به هیچکی نگی ها

مثلا به پدرت بگی میتونه بهمون قرض بده؟

یا دیروز متوجه شدم یه شاخه سانسوریا که کاشتم جوونه زده...

گفتم بلاخره اینم نی نی دار شد،بعد شوهرم گفت ولی تو نشدی

خنده رو صورتم ماسید...

باز دیشب یبار دیگه به قضیه بچه اشاره کرد

اینم بگم خداروشکر نازا نیستم بچه هام رشدشان عقب میمونه،سر کم کاری دکتر اینجوری شدن

قصدمون اقدام بود اما شوهرم یه معامله انجام داد،مورد من هم هزینش زیاده

حس میکنم شوهرم از ازدواج با من پشیمون

اخلاقش خوب،بد نیست،محبت داره

اما اونم دلش خانواده زن پولدار و با پرستیژ میخواد

مثلا همیشه میگه آقای همسایه به این دلیل پیشرفت کرد که برادر خانومش حمایت میکنه و فلان

من به خاطر وضع بد پدرم شرایط طلاق ندارم

تو شهرمون کار نیست

کاش میمردم و شوهرمم میرفت یه زن پولدار میگرفت

خیلی دلم گرفته،خیلی زیاد

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

حس میکنم اصلا نمیخواد از من بچه دار بشه،حرفش میزنه ها اما درعمل نه!

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بهش زن پولدار میدادن میگرف؛شما غصه نخور جایی نذری زن پولدار نمیدن

اخه خیلی از اطرافیانش مثل همکار و برادر خودش که از لحاظ اجتماعی ازش پایین ترن زن پولدار گرفتن خیلی پولدار

واقعیتش اینه شما از من جلوتری چون من حتی نتونستم ازدواج کنم و مجردم خواستگار هم ندارم و...

ببین آیا با مقایسه کردن چی عایدت میشه و بیخیال خواهر من کی گفته باید پدرت حمایت کنه همسرتو

پدرت مریضه گناه داره اینجوری حرف نزن

بچه دار گفتی نشدی به چه علت چه مشکلی داری چند ساله ازدواج کردی

درخواست دوستی قبول نمی کنم.                                
والا من تا حالا ندیدم خانواده زن کار به خصوصی برای داماد انجام بدن

اما من دیدم مثل همسایمون که برادر خانومش مغازه در اختیارشون گذاشت اونام توش کالای خواب میفروشن و کلی براشون درآمد داره

اعتماد به نفس نداری وگرنه مثلا وظیفهی باباته که پول برای شوهرت جور کنه؟ یا دیگه زنی که بچه نداره انسان نیست که ارزش داشته باشه؟ تا خودت اینجوری فکر میکنی هرکی هم سر راهت قرار بگیره در همین حد بهت ارزش میده.

عزیزم چرا رو پدرت حساب باز کردین؟!...من پدرم وضعش معمولیه،ولی حتی بخواد هم کمک کنه،خودم راضی نمیشم،شما باید عصای پیریشون باشن،نه تو سن بالا،اونم وقتی همسر داری بخواد تو فکر کمک به شما باشه

واقعیتش اینه شما از من جلوتری چون من حتی نتونستم ازدواج کنم و مجردم خواستگار هم ندارم و...ببین آیا ب ...

والا کاش منم ازدواج نمیکردم

هرازدواجی که خوب نیست حداقل خونه پدر آرامش داشتم

ده سال عزیزم سه بارم باردار شدم باید تو بارداری آمپول انوکسا بزنم اما دکتر فقط بهم آسپرین داد

با احترام با حرفت مخالفم تو و شوهرت نباید از پدرت توقع داشته باشید شوهرت زن با پرستیژ میخواد باید واست از جیب خودش هزینه کنه یا خودت شاغل بشی و پرستیژ خودتو بالا ببری مگه پدرومادر چه تعهدی دادن که تا آخر عمر بچه رو تأمین کنن

اعتماد به نفس نداری وگرنه مثلا وظیفهی باباته که پول برای شوهرت جور کنه؟ یا دیگه زنی که بچه نداره انس ...

اتفاقا خدای اعتماد به نفس هستم

ولی خوب اونم زن گرفته که خانواده تشکیل بده،براش بچه بیاره

خب اون که ملاکهاش اینها هستن از اول سراغ خونواده پولدار میرفت ولی حالا تو زندگی چکار کنی،اسی روی اعتماد به نفست خیلی کار کن.ببین زنگ بزن ۱۴۸۰قشنگ راهنماییت میکنن ،یه نصیحتی هم بهت بکنم توقعت از ادما رو صفر کن و مقایسه نکن ،زندگیت درست میشه،به خدا شعار نیست

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم