2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کیست دارم ، آره تاثیر داره اگه کیستت بزرگ باشه

کیستای من ریزه تاثیری نداره ولی قبلا که بزرگ بود دردش اینقدر زیاد بود که بیهوش میشدم عمل کردم الان هیچ دردی ندارم

نسل بشر همه چیز را بهبود بخشیده به جز نوع بشر...

5 تا علائم داره که با توجه به شدت بیماری ممکنه یک علائم یا همه رو داشته باشی

پریود نامنظم

ریزش موی سر

موهای زائد بدن

چاقی و افزایش وزن

جوش و آکنه

برای اطمینان بیشتر به دکتر غدد یا زنان مراجعه کن، آزمایش و سونوگرافی برات مینویسن

با اصلاح سبک این بیماری کاملا کنترل میشه

تنبلی دارم

پریودم منظم بود اما درد زیاد دارم قبلش که نمیدونم ربطی داره یا نه

موی زائد زیر چونه و ریزش مو هم دارم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
برای درمانش کاری کردی ؟ اینا برای تنبلی بود ؟

اره تنبلی بود هر چی دکتر رفتم فقط قرص ال دی میدادن میگفتن بخور همون باعث لک صورتم شد وقتیم قطش میکردم باز پریود میشدم ینی ماهی دوبار یه قرص دیگه م بهم دادن اسمش یادم نیست دوماه مصرف کردم سینم کیست دراورد اونم نخوردم به نظرم تغذیتو درست کن پیاده رویی و ورزش کن بهتره

درمان کردی ؟

برای بارداری که اقدام کردم دکتر فقط گفت برو اقدام بکن نشد بیا قرص بدم بهت که باردار میشدم

اما در کل درمانش اصلاح سبک زندگی و ورزش و ایناس یه مدت پیاده روی میکردم و شیرینی رو حذف کرده بودم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!