2777
2789
عنوان

زایمان در سی و پنج هفته

728 بازدید | 36 پست

من امروز شدم ۳۵ هفته دقیق

سزارین هستم و بچه سوممه

۳۲ هفته امپول تشکیل ریه زدم

با درد از خواب بیدار شدم و میخام برم بیمارستان

اگ زایمان کنم نیاز ب دستگاه هست؟ توروخدا از تجربه خودتون و اطرافیانتون بگید

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی وزن بچه داره  لزوما دستگاه نمیره دیدم  . یکم تحمل کنی درد بشه تا ۳۶ خیلی بهتره خواهر خودم ۳۶ دستگاه نرفت خداروشکر  خوبه برا ریه هم امپول نزده بود البته دختر خاله ام ماه هفت وسطش بود بود امپول هم نزده بود یک هفته دستگاه رفت 

من توی بيمارستان خانمی دیدم ۳۵ هفتا و چند روز بود بچش سزارین کرد بعدش آوردنش کنار خودش حالش کاملا خوب بود ، اگر بچت وزنش خوب باسه و درست بتونه نفس بکشه میارنش کنارت ❤️ نیاز به دستگاه پیدا نمیکنه ، انشاللله که خیره 💕 

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اگه وزن بچه ات خوب باشه و ریه تشکیل شده باشه فک نکنم بره دستگاه ...یکی از دوستام دوتا زایمان ۳۵هفته داشت بچه هاشو دستگاه نرفتن وزنشون خوب بود و آمپول تشکیل ریه هم زده بود سرشون...

تولد دخترم  هستی بزرگترین معجزه زندگیم بود،خدایا شکرت که منم بالاخره مامان شدم 😍خدا جونم هزار بار شکرت که دوباره دارم مادر میشم ۵شهریور آزمایش بتام مثبت شد🥰۶اردیبهشت فرشته مامان از بهشت اومد و زمینی شد...خوش اومدی حلما جانم...♥️

من توی بيمارستان خانمی دیدم ۳۵ هفتا و چند روز بود بچش سزارین کرد بعدش آوردنش کنار خودش حالش کاملا خو ...

دعاکن برام دستگاه نخاد و ب سلامت بغلش کنم

دعاکن برام دستگاه نخاد و ب سلامت بغلش کنم

انشالله 😍❤️

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

به وزن‌بچه خیلی بستگی داره ولی سعی کن استراحت مطلق شی تا برسی به 38هفته همه ی وزن گیری جنین همین دوس ...

امپول زدم ۳۲ هفته امکان داره دستگاه بره بازم؟

درد دااارم

سلام عزیزم خوبی؟ زایمان کردی؟ مبارک باشه

«رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَيْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرِّيَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَيْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوَّابُ الرَّحيمُ»                                             🌸 الحمدلله رب العالمین 🌸