2777
2789
اون که تا این حد لو رفت داماد سابق مون بود. شوهر خودم دوستی باهاش داشت و اونم مثل خودش از اب دراومد ...

عزیزم متاسفم بابت شرایط تون .. ولی از این به بعد حواستون باشه پیام و تماسی هم که پاک بشه تا سال میشه پرینتشو از دادگاه گرفت.. درست یادم نیست سه یا پنج سال اینا می مونه

عزیزم متاسفم بابت شرایط تون .. ولی از این به بعد حواستون باشه پیام و تماسی هم که پاک بشه تا سال میشه ...

عزیزم بیشترش واتساپ بود و عکس گالری..وچتای اینستاگرام.زرنگ بودن توبه کرد گوشی رو بهش دادم بعد گفت پشیمون نیستم و کار خوبی کردم بعدم رفتم باز پی کارای شکایت همه رو حاشا کرد و گفت دروغگو هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم متاسفم بابت شرایط تون .. ولی از این به بعد حواستون باشه پیام و تماسی هم که پاک بشه تا سال میشه ...

الان ۶سال گذشته ۲بار گوشی جدید خریده و مدام رمز و قایمکی کارمی کنه..قراره با گوشیش مستقیم توی گور جواب بده. نیستش صبح تا شب و نصف شب بیرون کثافت کاریاشو می کنه نصف شب میاد خونه

عزیزم بیشترش واتساپ بود و عکس گالری..وچتای اینستاگرام.زرنگ بودن توبه کرد گوشی رو بهش دادم بعد گفت پش ...

آره یادم نبود الان همه با اپ های مختلف پیام میدن و دیگه پیامکی درکار نیست 

ان شاءالله گشایش در زندگیتون حاصل بشه

مادر شوهر من بدترهاینجور آدما میگن زن باید آخر غذا بخورهکمتر غذا بخورهمنم اولش وارد خانواده شوهرم شد ...

چه عجیبن. میشه اگه اشکالی نداره بگی کدوم قسمت ایران حالا اسم نیار جهت جغرافیایی بگو.

.
آره یادم نبود الان همه با اپ های مختلف پیام میدن و دیگه پیامکی درکار نیست ان شاءالله گشایش در زندگیت ...

اره عزیزم اینا به فکر خودشون هفت خطن اما حقیر و ضعیف هایی ان که نمی دونن قاضی و شاهد اصلی خدا و ملائکه هر لحظه زیر نظرشون دارند فک می کنند زرنگن اما بیچاره و مفلوکن و عقده ایی و خودنما و فاسد..این کارا اگر زرنگی بود ما از همه زرنگ تر بودیم...فاسد بودن نهایت احمقی و ی خردی هست. حیا و عفت و آگاهی عین زیرکی و کیاسته.عزیمی ممنون بهت دلگرمی می ده از گشایش الهی می گی.

با دعای دوستان. ممنون.دعام کردی. فراموش نکن مخلوق خدا از دعاهات و در اوقات دعا. خیر صدچندان ببینی. دعاگوی خیرتان.التماس دعا

اره عزیزم اینا به فکر خودشون هفت خطن اما حقیر و ضعیف هایی ان که نمی دونن قاضی و شاهد اصلی خدا و ملائ ...

عزیزدلم معامله ی خوبی با خدا کردی که به بهونه ی فساد شوهرت خودتم در صدد انتقام و جبران برنیومدی و پاک موندی 

ممنون بابت دعاهای خوبت

نشانه های شقاوت«مِنْ عَلاماتِ الشَّقاءِ»؛«چهار چیز نشانه شقاوت و بدبختی است»:1- «جُمُودَ العَینِ»؛«خ ...

ببخشید کلا دارید موضوع تاپیک رو عوض میکنید 

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت....🍃
عزیزدلم معامله ی خوبی با خدا کردی که به بهونه ی فساد شوهرت خودتم در صدد انتقام و جبران برنیومدی و پا ...

اهلش نیستم...حتی یک نگاه الوده و نامحرمو وجودم برنمی تابه. نمک گیر خالق و اهل بیتم تکه تکه هم بشم بر نمی گردم...هر چه خیر هست توی این راه دیدم ولاغیر.

در ضمن شوهرم همون اسمآ شوهرم خیلی دوس داره فاسد باشم.هرزه پسند هست. دوس داره باهاش توی فساد پایه می بودم .براش مهم نیست زن هرزه ایی داشت هم جنس باز و پسرباز و کثیف...یعنی اگرم هرز می رفتم نه تنها بدش نمی یومد که دوسم داشت.پای یک منقل بودیم.یعنی هرز بودنم براش نه تنها انتقام نبود که خوشایندشم بود.میوه های کپک زده دوس دارن کپک زده ها و این که مانعی توی کثافت و هرز رفتن شون نباشه..در حدی ام دوساعت خونه رو ول کنم یکیو میاری...کارم خیلی لنگه.. ولی بنده اهلش نیستم.که بخوام فاسد باشم اونم کسی نیست که هرز بودنم براش سخت یا انتقام به نظر بیاد لذت می بره جهنمی باشم. اوقات دعات فراموشم نکن. خدا فراموشت نکنه.آبجیمی.

عزیز دلمی. عزیز الهی باشی. بهترین های الهی

مادرشوهرم تو صورتم آروغ میزه منم همیشه عوق میزنم میخنده.اونجاشو تو جمع وقتی داره حرف میزنه میخارونه ...

🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮یعنی با هیچ کدوم از نظرها حالم بد نشد الا این یکی🤢

دوستان چجوری میشه تاپیکو قفل کرد بلد نیستم؟

برو توی نی نی سایت من اون گوشه ک سه تا خط داره

قسمت تاپیک هایی که ایجاد کردم 

زده قفل کردن 

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!