2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش ی کمی انصاف بخرج میدادین از خانواده خودتون هم میگفتینیعنی خانواده های شما بی عیب و ایراد و خانوا ...

دقیقا حق گفتی

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
خیر دنیا و اخرت رو ببینی بقران اینا نصف نصفه نصفشه من از به دختر شاد و مهربون و خندون تبدیل به یه اد ...

همین که شوهرت مثل اونا نیست و اخلاقشون و می‌شناسه ، روزی هزار بار شاکر باش، با آدمهای سمی هم قطع رابطه کن حالا هر کی میخواد باشه

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
حسن ختام خاندان شوهرروا گشته حاجات ما با رقیهمن و دست و دامان تو یا رقیهمن از کودکی آشنا با تو بودمو ...

برای که از فکر و ناراحتی بیایم بیرون و از فکر شوهر و خاندان شوهر اگر بد هستن و و آزاردهنده فعلی، یک نسخه ی  ارامبخش فقط داریم و اون چیزی نیست جز...

امام رضا فرمود: یا ابن شبیب، ای پسر شبیب؛
«إنْ کُنْتَ بَاکِیاً لِشَیءٍ»؛ «اگر خواستی بر چیزی گریه کنی» – اگر مصیبت و داغی دیدی، اگر عزیزی از دست دادی-
«فَابْکِ للحُسَینِ بْنِ عَلِی»؛ « برای حسین ما اشک بریز و گریه کن»؛
برای عزیز خودت گریه نکن، فَإنَّهِ ذُبِحَ کَمَا یذْبَحُ الْکَبْشُ.

بحارالانوار، ج 44، ص 285؛ عیون اخبار الرضا، ج 1، ص 299، اقبال، ص 544.

از عشق بپرسید که با یار چه کردند
با آن قد و بالای سپیدار چه کردند ؟

از هرزه علف های فراموش بپرسید
با خاطره آن گل بی خار چه کردند؟

از چاه بپرسید همان چاه مقدس
با ماه همان ماه شب تار چه کردند

ای کاش که از حنجره باد بپرسید
با قاصدک سوخته، اشرار چه کردند

اصلا بگذارید خود آب بگوید
با چشم و دل و دست علمدار چه کردند؟

اصلا بگذارید که خورشید بگوید
خورشید بگو با سرِ دلدار چه کردند؟

نیلوفر پژمرده شب های خرابه
با بغض تو ای سبکبار چه کردند

ای قامت افراشته در سجده بسیار
لب های عطش با تب بسیار چه کردند

در ماتم شمع و گل و پروانه و بلبل
ای اشک به یاد آر چه کردند

لب وا کن و حرفی بزن ای سنگ صبورم
با یاس ، میان در و دیوار چه کردند

در طاقت من نیست که دیگر بنویسم
با قافله و قافله سالار چه کردند..

الهم عجل لولیک الفرج

مادر شوهر وقتی معدش سنگین بود تند تند میگوزید وآروغ میزد تا راحت شه

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ایییی چقدر چرک حالا خدارو هزاران مرتبه شکر مادرشوهر من تمیزه حیاطش پا برهنه میتونی راه بری اصلا خاک ...

چ بد توی بی ابی گناهه

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
زنده باشینالهی من بمیرم براشون ک هیچ خاصیتی تو این دنیا ندارمو عمرمو خدا ب رهبرمون بده ... وای منکه ...

ان شاءالله از یاران واقعی مهدوی باشیم نه از مسخ شدگان پیش رو. یاالله

تپه ی لباس داشتن هر کدوم🤣وقتی مهمون میومد مینداختن رو رخت خوابها روشم میپوشوندن یبار نشستم همه رو تا کردم برا هر کیو جداگذاشتم تو کمد برادر شوهرم کلی عصبی شد و هوار میکشید

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
احترام گذاشتن به ائمه کجاش خنده داره؟ منم به احترام امام حسین تو ایام محرم تخمه نمی‌خورم ، موهامو رن ...

برای چی تخمه نمیخورید اولین باره شنیدم اگه امکان داره جواب بدید ممنون

از خانواده شوهرم بگم 

بی احساس مثل سنگ هستن مادرشوهر پدرشوهر پسرا دخترا یکی دلش برا دیگری نمیسوزه 

ولی کافیه یکی از پسرا با خانمش بحسش بشه همه دستشون رو توی دست هم میزارن و پشت پسرشون رو میگیرن  حتی اگه حق با زنش باشه 

پسر دوست هستن از نوه ها پسرا رو میخان  دخترا رو نمیخان عروس ساده و فقیر رو نمیخان  عروس سرزبون عفریته  رو میزارن رو سرشون 

ازخونه خراب شدن پسرشون خوشحال میشن 

مادرشوهر دوست داره پسراش هوو بیارن سر عروساش 

که یکیش این کاررو کرد وباعث شادابی مادر شوهر شد 

یه چیز دیگه بگم نمیدونم یادتونه یا ن یه کاربر قدیمی اینجا بود که میگفت مادر شوهر و پسراش میرفتن شکار مار  و مار میخوردن اینقد سنگدل بودن و همیشه اسلحه حمل میکردن حتی مادرشون 

برام خیلی عجیب بود 

خدا حقتو ازش بگیره خاهرر خدا جواب ناله گریه هاتو مید صبررررکن شک نکن ک جواب میده . منم شوهرم اخلاقش ...

نشانه های شقاوت
«مِنْ عَلاماتِ الشَّقاءِ»؛
«چهار چیز نشانه شقاوت و بدبختی است»:
1- «جُمُودَ العَینِ»؛
«خشکی چشم».
2- «وَقَسْوَهُ القَلْبِ»؛
«قساوت قلب».
3- «شِدَهُ الْحِرْصِ فِی طَلَبِ الدُّنیا»؛
«حرص زدن و چسبیدن به دنیا.»
4- «وَالإصرَارُ عَلَی الذَّنبِ»؛
«گناه روی گناه»
الکافی، ج 2، ص 290؛ وسائل الشیعه، ج 15، ص 337.