2777
2789
وای منم همین طور اوایل شوکه میشدم چون تو خونه خودمون زشت بود جوری تربیت کردن منو از بچگی که زشته جلو ...

دقیقا عمه های منم اینجورین روم مشد واضح بگم ولی خب همه سن بالان

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

من رفته بودم انگشتر نشون  بخرم..خواهرشوهرم زودتر از من انگشتر برداشت واسه خودش

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهرم هیچ رسمی ندارن

لباس برای عیدنوروز

طلابرای یک عیدی

وطلابرای شب چله 

من ۷ماه توعقدبودم فقط برای پاگشام کادودادن

و یک‌پارچه مخمل پولک دوزی که خیلی قدیمیییی بود اوردن

و دوتا دشک وبالشت تموووم

البته برای دختراشون خانواده داماد همه رسمارو رعایت کردن کلی طلاگرفتن وکلی لباس و حتی یک‌دست ظرف چینی ویک‌دست قاشق چنگال وقابلمه مسی بهشون داده بودن

یانظرتو محترمانه بده یا کلا ریپلای نکن حوصله جنگ ودعوا وبحث ندارم

باور کن قدیمیا به قورمه سبزی میگن آب خورشت یعنی یه چیزی که آبه غذا نیست من خودم عااااشق این غذام ولی ...

چقدر حرفات برای من که خرم آبادیم عجیبه

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

شب زفاف انتظار داشتند دستمال بهشون بدیم در حالیکه من و همسرم تحصیل کرده ایم.و چون ندادم تا مدتها میسوختند و حرف مفت میزدن

مادرهمسرم روستایی و سنتیه و تو پنجاه سال پیش مونده کلا توقعات بیجا داره از عروس🙃

چ بگیم نگیم اون کارشو میکنه خیلی پروع کسی جلو دارش نیس وضعیت خیلیا خوب نیس مگه از اینو اون میکنن یا ...

خودتون رو.میدیدن عزیزم همه با هم بریزش رو سرش دیگ پاشم خونه مادر شوهرت نمیزاره

چ جالبشما لری؟ما مثلا تابستون باشه از همه نوع میوه‌های تابستونی میبریم مثلا خانواده داماد بخوان ب عر ...

نه عزیزم من فارسم اصالتا هم آذری ام. 

چه جالبه رسم شما.  کجایی هستین؟

البته ماها هم مناسبتای مبارک رو  حسابی سنگ تموم میذاریم برای عروسا.  همه ی عیدا براشون طلا و لباس و کیف و کفش میبریم.  برای شب یلدا  آجیل و میوه و شیرینی و طلا و .....

برای عید نوروز هم ماهی و مرغ و آجیل و ......

برای قربان هم حتما یه شقه گوشت و میوه و بازم کلی چیز دیگه. 

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
پسر چیه عزیزم؟ چرا عروس بزرگتر باید بعد پسر کوچیگه غذا بخوره؟ حرفایی میزنیدا

والا برا ما رسمه اول بزرگترا مهمون بچها مردا بعد زنا.حالا غذا دیر بدن مگ چیه اولو اخر میخوای بخوری دیگ

نه دیگه ببین میگه اول شوهر بعد دامادا بعد پسرا سرآخر عروس واقعا زشت نیست؟ مگه باید اول به مردا بدن ب ...

والا برامام اول بمردا و بچها میدن خب چیکار کنیم سر ی غذا دعوا راه بندازیم البت اگ ته دیگو بدن همه ناراحت میشنا.ولی خب حالا اخر بخوری مگ چی میشه کلن اکثرن رسمه اول غذای مردارو میکشن ماها ک بد میدونیم اول برا زنا غذا بکشی اصن شر میشه

چیزی که باعث تعجب و نفرت من میشد تعریفای اغراق امیز و خالی بندهای مادر شوهرم از خودش و خانوادش بود

و اینکه مادر شوهرم به شدت خودشیفته وسمیه

دختراشم بسیااااار با سیاستن خیلی موذیانه به زندگیت نفوذ میکنن و زندکیتو و شوهرتو از دستت در میارن

دو رو تر از این خانواده به عمرم ندیدم 

تمیزن خسیس نیستن محبت کلامی دارن اما به شدت غیر قابل اعتمادن

🔺کاربری دست دو نفره.                                          اگه فردایی باشه من با تو میسازم                                  برد من وقتیکه به تو میبازم                                         توی این روزای شوم شده کل آرزوم                                روز آزادی بیاد حبس بشم تو بغلت                             بین دستات برسم به اوج پروازم🖤
فک کنم از همون اول منظورت همون حرکت قابلمه بود بعد دیدی همه گفتن چه عیبی داره عادیه پیچوندی رو حرکت ...

اتفاقا از همون اول رو ترتیب کشیدن تاکید داشت چرا باهاش دعوا داری؟!