2777
2789
من حالا عمه مه باز نمیدونستم .اونروزم شورت جیشی بچه خواهرشثهرم انداخته بود رو سماور شوهرم دید مجبو ...

مرگگگگ من نگو😂😂😂😂وای خدا اینا چین خدا واسه کسی نیاره

ترکمنم💚❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا خودتون که طبیعه. حالا اصلا قابلمه آوردنشم بگیم اوکی هست اینکه عروسا همیشه آخرن خب چرا آخه؟ اگه د ...

مادر شوهر من بدتره

اینجور آدما میگن زن باید آخر غذا بخوره

کمتر غذا بخوره

منم اولش وارد خانواده شوهرم شدم خیلی برام عجیب بدد اینکارشون

اول به مردا بخصوص پدرشوهرم میده غذا، بعد بقیه 

تازه برای اونا بیشتر میکشه

چند روز پیشم ما رفتیم خونشون مهمونی، پسر من سه سالشه رفت سر سفره نشست منم مجبور شدم برم بشینم پیشش، بعد اینکه مادرشوهرم اومد سر سفره به زور خودشو پیش پسرم جا کرد، هی بلند بلند میگفت چرا اینجا نشستی

در واقع منظورش من بودم

مثلا میگفت چرا سر سفره نشستی

فرهنگ ندارن

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی  
خانواده یکی از اشنایانمون حیلی عحیبه..مثلا پتو رو جلد میکنه..ولی قبلش نخ هارو درمیاره میداره رو بند ...

دقیقا دارن برای کی جمع میکنن؟ 

چقد خسیس

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

کدوم شهره؟کاش میشد ظرفای گل سرخیش رو بخرم

کجاااای کاری میگم تو همونا به ما غذا نمیده فقط ویترین اندازه ۳ تا کابینت قدیما که ۳ تا در داشتن  پر کرده  عید به عید پاک میکنه میذاره شوهرم خونه مجردی داشت یه دس بشقاب و پیش دستی داده بود بعد عقد گفت اونارو بیار نیاری خودم میام میبرم شکیب یادته یه چیزی تو همون مایه هاست بفروشه محاله

کجاااای کاری میگم تو همونا به ما غذا نمیده فقط ویترین اندازه ۳ تا کابینت قدیما که ۳ تا در داشتن پر ...

آهان خخخخخ

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              
عزیزم غصه نخور بهشون بخند خنده خوبه من عادت کردم اصلا یه کثافتی زندگی دارن باز ازشوهر منخجالت میکشن

قربونت گلم فعلا که چاره جز سوختن وسازش نیست خدا خودش رفع گرفتاری کنه ان شاالله 

خانواده همسرم واسه چشم روشنی یامبارکی خونه هرکسی میرن ازوسایلای استفاده شده خودشون که کارتن هم نداره کادومیکنن میبرن مادرشوهرم یه دست لیوان واسه یکی بردازمکه اومده بود که دوجوربود گفتم زشته میگفت آره اینا الان میدونی چقدرگرونه

مادر شوهر من بدترهاینجور آدما میگن زن باید آخر غذا بخورهکمتر غذا بخورهمنم اولش وارد خانواده شوهرم شد ...

وا چه آدمیه پس کجا بشینی😐

دقیقا اول از همه از هر غذایی خوبش رو برا پدرشوهرم جدا میکنه. بعدم اگه دامادش باشه حتی قبل پسراش تحویلش میگیره. ما عروسا هم که انگار آدم نیستیم.