2777
2789
عنوان

کاش مرگ نبود و این دنیا قشنگ تر آفریده میشد متن پایین بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 64 پست
با روحیه الانت بله نمی خواستی بیایاما زمانی که اونجا بودی طبق گفته افرادی که علم بالاتری دارن و تحقی ...

یه عالمه تایپ کردم متاسفانه نشد

زندگی پس از زندگی تجربه کسایی نیست که مرگ واقعا زو تجربه کردن

دررابطه با تحقیقات یه سری عالم که گفتید خب چرا هراتسانی به چشم ندیده یا راهنمایی باهاش نبوده که نیاز به تحقیقات یه عده عالم باشه

مثلا من خودم خیلی تحقیق کردم و متوجه شدم براساس تحقیقات یه عده عالم تناسخ وجود داره و یه عده عالم دیگه میگن نه .پس آیت تناقضات چیه که بشر هنوز که هنوز جواب قطعی نداره! مگه موضوع مرگ یه موضوع مشخص نیست که از خیلی وقت پیش تاالان وجود داره

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
من کلا مذهب قبول ندارم یه بعد مرگم فکر نمیکنم هنوز ذهنمون انقدر بزرگ نشده که بتونیم درکش کنیمفقط مید ...

وقتی بچه ای از شکم مادرش خارج میشه وارد دنیای بزرگتر میشه. وقتی می میریم وارد دنیای بزرگتر میشیم‌ که مارو از اول احاطه کرده بود ولی نمیدیدیمش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردن که مردن و پوسیدن نیست عزیزم. خدا گفته کل نفس ذائقه الموت؛ یعنی انسان، مرگ رو می چشه و مرگ، انسا ...

من نمیدونم که مردن پوسیدن نیست .ببخشید ولی اینایی که شما میگی یه سری حرفهای کلیشه ای هست که همه میگن .خب از کجا میدونی شاید مرحله بعدی وجود نداشته باشه و مرحله شکم مادر بوده و تمام!

بعدش چرا باید اینقدر انسان زجر بکشه اونم میگن به انتخاب خودش!خب کدوم دیوانه ای هست که زندگی پررنگ برای خودش انتخاب کنه بعد که خدای ارحم الراحمین چرا بخشش نمیکنه و مارو از زندگی که خودمون میخوایم راحت شیم راحت کنه

نه جبری در کار نبوده و نیس در عالم ذر دیدیم و قبول کردیم اما الان بخاطر نداریم ...مگه ما هر چیزی رو ...

عزیز چرا نباید عالم ذر یادمون باشه؟ یکی از دلایل منطقیت رو بگو

یکی از چیزهایی که باعث میشه انسان به چیزی باور داشته باشه اینه که به چشم ببینه

نه جبری در کار نبوده و نیس در عالم ذر دیدیم و قبول کردیم اما الان بخاطر نداریم ...مگه ما هر چیزی رو ...

خب قبول حجت هست منکه نگفتم نیست ولی من الان که نیاز دارم تو زندگیم به یه نفر که جواب سوالاتم رو منطقی بده ، کسی نیست .پس کی باید از حجت سوال کنیم؟ من نمیگم نیستا دارم میگم یه فلسفه ی چرتی هست

آدم و حوا بعد از اینکه اون سیب رو در اثر لغزاندن شیطان خوردن و تبعید شدن، بلافاصله خدا بهش کلماتی یا ...

یکی از کاربرها گفت ما تبعید شدیم به اینجا و اینجا قرار نیست بهمون خوش بگذره منم گفتم خب خدا ارحم الراحمین چرا تبعیدیان کرد میبخشیدمون تا مجبور نشیم برای رشد آگاهی اینقدر زجر بکشیم

من نمیدونم که مردن پوسیدن نیست .ببخشید ولی اینایی که شما میگی یه سری حرفهای کلیشه ای هست که همه میگن ...

طبق حرف خودتون که گفتید: ما فقط دیدیم طرف میمیره و میپوسه و زندگی بقیه هم داغون میشه؛ من گفتم مرگ پوسیدن نیست.

بگذریم.

این ها حرف های کلیشه ای نیست. من دکترای تخصصی در یکی از رشته های تجربی دارم و تخصصی در علوم دینی ندارم. توصیه میکنم اکیدا شما قران بخونید تا جواب سوالاتتون رو پیدا کنید. تو مرحله ی بسیار خوبی وارد شدین، کتاب راهنما هم جلوتونه، فرصت رو از دست ندین.

وقتی بچه ای از شکم مادرش خارج میشه وارد دنیای بزرگتر میشه. وقتی می میریم وارد دنیای بزرگتر میشیم‌ که ...

شما دیدی که بمیرید و وارد دنیای بزرگتر بشید؟ از کجا میدونید؟

قرآن بخون عزیزم. از اول تا آخر. بارها و بارها. با تدبر.

من نمیگم که من درست میگما ولی مثلا از کسایی که قرآن خوندن یه نفر پیدا بشه که جواب این سوالات بده .به همون خدا که نیست و هرکی داره پافشاری میکنه روی چیزی که هیچ اطلاعی نداره و ندیده

نه بابا چی چی رو به انتخاب خودمون بوده مگه من عقلم کم بوده تو این خونواده دنیا بیام و انتخابش کنم

خب پس چرا باید درجه رنجی که من میکشم با رنجی که شما و دیگری می‌کشید یکسان نباشه؟! چی باعث شده که اینطور باشه

عزیز چرا نباید عالم ذر یادمون باشه؟ یکی از دلایل منطقیت رو بگویکی از چیزهایی که باعث میشه انسان به چ ...

چراشو نمیدونم واقعا باید از یک خبره و عالم دینی پرسید...خب شما راست میگید چشم یکی اش هست یکی دیگه هم قلب و دل آدم هس که وقتی در موضوعی به باور و یقین میرسه قبول میکنش بدون اینه با چشم دیده باشه....فک میکنم یه آیه از قرآن هس که مضمونش اینه که بهترین افراد از آخرالزمان هستن که فقط با کلمات ایمان میاورن منظورش از کلمات قرآن هس یعنی کسایی که در زمان پیامبران زیست نکردند که معجزه ای دیده باشن و فقط با آیه ها ایمان می‌آورند به خدا

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

شما دیدی که بمیرید و وارد دنیای بزرگتر بشید؟ از کجا میدونید؟

طبق آیات و روایات و عقل.

آیاتی که فراوانند در قران از بهشت و جهنم.

روایاتی زیاد مثل این روایت که  (مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند) حدیث مشهوریه که از امام علی ع در نهج البلاغه نقل شده.

عقل میگه باید عدالت باشه. تو این دنیا عدالت برقرار نمیشه، پس جایی باید باشه که عدالت برقرار بشه.