2777
2789
عنوان

کاش مرگ نبود و این دنیا قشنگ تر آفریده میشد متن پایین بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 64 پست
میگم آدما معمولا میخوان پافشاری کنن روی یه سری دانسته هایی که طوطیوار بهشون گفتن مثلا خودم رو میگم ...

شما کل قران رو بخون و عمیقا فکر کن.‌ یک قسمت از قرآن رو از من نخواه که باهاش به جواب برسی.

کاش هممون حافظ کل قران بودیم اون وقت اینقدر سرگردان نبودیم. اینقدری که خیلی هامون از سلبریتی ها اطلاع داریم از قرآن اطلاع نداریم متاسفانه مخصوصا الان با این اینستاگرام و 

فلان. بگذریم. من خودم رو میگم خودم روزی یک ساعت تو گوشیم این ور و اون ور میرم ولی روزی یک ربع قرآن نمیخونم اون وقت انتظار دارم سرگردان نباشم. به شما نمیگم واقعا به خودم میگم چون نمیدونم شاید شما قرآن میخونید.

در مورد تناسخ:

«حَتَّی إِذَا جَاء أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قَالَ رَبِّ ارْجِعُونِ* لَعَلِّی أَعْمَلُ صَالِحاً فِیمَا تَرَکْتُ کَلَّا إِنَّهَا کَلِمَةٌ هُوَ قَائِلُهَا وَمِن وَرَائِهِم بَرْزَخٌ إِلَی یَوْمِ یُبْعَثُونَ [المؤمنون: ۹۹-۱۰۰]

یعنی «آنها همچنان به راه غلط خود ادامه می‌دهند تا زمانی که مرگ یکی از آن‌ها فرا می‌رسد می گوید: پروردگارا مرا بازگردان(۹۹) باشد که در آنچه ترک کرده‌ام عمل صالح انجام دهم. حاشا که بازگردد، همانا سخنی که او می‌گوید و هیچ فایده‌ای ندارد. از پس سرشان برزخ است تا روزی که برانگیخته شوند.(۱۰۰)»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد تناسخ:

امام علی ع فرموده : لا عَنْ قَبیح یَسْتَطیعُونَ انْتِقالاً وَ لا فى حَسَن یَسْتَطیعُونَ ازْدِیاداً آنها نمی توانند کار های زشت خود را جبران کنند و نه می توانند کارهای نیک خود را بیشتر کنند.

امام جعفر صادق ع تناسخ را تکذیب میکند و فرموده: معتقدین به تناسخ راه دین را رها کرده و گمراهی‌ها را برای خود زینت داده‌اند.

امام رضا ع تناسخ را رد کرده و گفته هرکس معتقد به تناسخ باشد به خدای بزرگ کافر شده و بهشت و جهنم را تکذیب کرده است.

شما کل قران رو بخون و عمیقا فکر کن.‌ یک قسمت از قرآن رو از من نخواه که باهاش به جواب برسی.کاش هممون ...

ممنون عزیزم زحمت کشیدی مطلب درآوردی

به نظرم شما نظریه های مربوط به تناسخ هم بخون چون همش یه طرفه نریم سمت دانسته هامون .نه اینکه من به اون معتقدم ولی یه قفل هایی تو ذهنم بود که یه جاهایی شک میکردم که شاید راسته

من مثال زدم و به طور کلی منظورم هست مشکلم فقط تناسخ نیست .من مشکلم  ناشناخته های زندگی انسان هست

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
ممنون بادقت خوندمبه نظرتون احترام میزارم و خیلی خیلی ممنونم بابت همدردیتون امیدوارم که همیشه راه برا ...

عزیزم اشکال نداره، این کاملا طبیعی و رایجه من هم همچین احساساتی رو تجربه کردم

اگر دوست داری میتونم راه های حل شبهات و مقابله بهشون رو بهت بگم