2777
2789
عنوان

کاش مرگ نبود و این دنیا قشنگ تر آفریده میشد متن پایین بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس چرا باید درجه رنجی که من میکشم با رنجی که شما و دیگری می‌کشید یکسان نباشه؟! چی باعث شده که این ...

شما از کجا میدونی من یا کس دیگه ای دردی از تو بدتر نکشیدیم مگه تو زندگی بقیه ای مگه دیدی بقول خودت؟هیچکس از دل کس دیگه ای خبر نداره ....بقول اون خواننده :جهان بدجور کوچیکه*همه درگیر یک دردیم*همه یک روز می‌فهمن *چجوری زندگی کردیییم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

من نمیگم که من درست میگما ولی مثلا از کسایی که قرآن خوندن یه نفر پیدا بشه که جواب این سوالات بده .به ...

شما خودتون قرآن رو بخونید.

قطعا افرادی هستند که قرآن رو خوب خوندن و میتونند جواب سوالات شمارو بدن ولی باز میگم شما خودتون قرآن رو بخونید.

متوجه این قسمت صحبت شما نشدم: .به همون خدا که نیست و هرکی داره پافشاری میکنه روی چیزی که هیچ اطلاعی نداره و ندیده

شما خودتون قرآن رو بخونید.قطعا افرادی هستند که قرآن رو خوب خوندن و میتونند جواب سوالات شمارو بدن ولی ...

قسمت آخر صحبتتون رو دوباره خوندم و متوجه شدم چی میگید. هست، بودند. پیغمبرمون بودن و الانم امام زمان و علما هستند.

چراشو نمیدونم واقعا باید از یک خبره و عالم دینی پرسید...خب شما راست میگید چشم یکی اش هست یکی دیگه هم ...

عزیزم خداییش واقعا شما دوست نداشتی که آگاه باشی نسبت به اینکه از کجا اومدی و به کجا میخوای بری؟ این کجا که من بیام یه عالمه خطبه بخونم و... این کجا که شما صددرصد مطمئن باشی و آگاه باشی

منظورم اینه که تکلیفمون با خودمون مشخص باشه و صرف اینی که من گفتم یا شما گفتی نباشه یخ چیز مشخص مثل خود مرگ

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
طبق آیات و روایات و عقل.آیاتی که فراوانند در قران از بهشت و جهنم.روایاتی زیاد مثل این روایت که (مرد ...

خب طبق عقل من میگم تناسخ هست .چون مثلا چرا باید یکی فلج به دنیا بیاد یکی سالم 

یعنی اونی که فلجه میخواد اون دنیا بره بهشت؟شاید دلش میخواسته تو همین دنیا کیف کنه و سالم باشه !

قطعا اون اخراج هم از ارحم الراحمین بودن خداست.

پس طبق تحقیقات یه سری افراد هستن که سکته کردن و یه مدت بعد مرگ روحشان سرگردان بوده و اینم جزو ارحم الراحمین بودنش و همینطور زجر کشیدنت تواین دنیا هم جزو ارحم الراحمین بودنش .امید داشته باش یه روزی برات جبران کنه ولی خب خودتونم نمیدونی چه روزی

شما خودتون قرآن رو بخونید.قطعا افرادی هستند که قرآن رو خوب خوندن و میتونند جواب سوالات شمارو بدن ولی ...

میگم آدما معمولا میخوان پافشاری کنن روی یه سری دانسته هایی که طوطیوار بهشون گفتن 

مثلا خودم رو میگم  اگه چیزی رو میدونم باید از همه جوانب بسنجم و سبک سنگین کنم نه اینکه به راحتی قبول کنم. اینا سوالاتی بود که تو ذهنم پیش اومده که واقعا از فکر کردن جون دادن و نامعلوم بودن سرنوشتم و فلسفه مزخرف زندگی،  به وحشت افتادم .و هر جایی یه نقل قولی هرکی برای خودش گفته .یکی میگه یه عالم ذر بوده فراموش کردیم خب چرا باید مسئله به این مهمی فراموش کنیم بعد شما میگی قران بخون .خب قران کجا در این باره واضح گفته بگو من بخونم!هیچ جا دقیق گفته نشده و این انسانه که واقعا بین انبوهی از مسائل سردرگم افتاده

عالمی هست که واقعا بتونه با عقل بگه سرنوشت ما چی میشه اگه می‌شناسید معرفی کنید میخوام با منطق جواب بگیرم

یه عالمه تایپ کردم متاسفانه نشدزندگی پس از زندگی تجربه کسایی نیست که مرگ واقعا زو تجربه کردندررابطه ...

نه تجربه نزدیک به مرگه چون مرده دیگه برنمی گرده اما کسایی که تا دم مرگ میرن یه چیزایی بهشون نشون داده میشه

علت اینکه ما یادمون رفته فکر می کنم این باشه که خب اگه یادمون میموند که دیگه واسه منفعتمون میرفتیم جلو نه واسه حرف خدا نیازی به اختیار نبود حتی اگه دلمون هم نبود به خاطر اون چیزی که انتخابش کردیم می رفتیم ولی خدا میخواد ما خودمون  به سمتش حرکت کنیم

اگه دقت کنی همشون ته حرفشون یکیه یعنی ریشش یکسانه فقط به انحراف کشیده شده میدونی که پیامبر ما تنها پیامبر نبوده و پیامبران متعددی در سراسر دنیا بودن که مردم رو راهنمایی می کردن و خب پیامبران واقعی که همه برای راهنمایی ما اومدن خب طبیعتا آموزه هاشون هم یکسان بوده دیگه

ولی در گذر زمان و البته مکر شیطان آروم آروم این آموزه ها تحریف شدن(مثلا ما میگیم ما فقط یه بار تو این دنیا زندگی می کنیم ولی زندگی بعدی رو در دنیای برزخ شروع می کنیم در حالی که افرادی که به تناسخ اعتقاد دارن می گن نه ما تو همین دنیا دوباره زاده میشیم که در اون صورت دیگه دنیا بی معنی میشه دیگه جور درنمیاد یا مثلا میگیم چهره های ما در بعد از مرگ بر اساس اعمالمون رو دنیا مشخص می شه ولی یه سریا که معتقد به تناسخن می گن نه ما تو همین دنیا بر اساس زندگی گذشتمون تناسخ پیدا کردیم و هرکی بدبخته تو زندگی گذشتش آدم بدی بوده(دقت کردی تحریف رو اینجوریه که پایه ظلم نهاده میشه)) 

حالا شاید برات سوال پیش بیاد که از کجا می دونی این درسته باید بگم از روی کتاب های آسمانی و آموزه های قرآن کریم

و شاید دوباره برات ََوال پیش بیاد که خب از کجا میدونی قرآن هم مثل بقیه کتاب های آسمانی تحریف نشده😅 خب باید بگم به دو دلیل:

1:ترجمه: کتاب های آسمانی دیگه رو از زبان اصلی به ترجمه برگردوندن اما همونطور که می دونیم همه کلمات یک زبان تو یه زبان دیگه نیست مثل یه سری اصطلاحات که تو زبان فارسی هست و تو زبان انگلیسی نیست کتاب های آسمانی دیگه وقتی ترجمه میشدن زبان اصلی آروم آروم فراموش شد و کسانی هم که ترجمه می کردن کم نذاشتن و هر چی خواستن گفتن، کسی هم که به زبان اصلی دسترسی نداشته نمی تونسته بفهمه کدوم واقعیه و کدوم تحریفه(به همین خاطره که تمام مسلمانان جهان قرآن رو به زبان اصلی حفظ می کنن و حتی وقتی ترجمه رو می خونن حتما زبان اصلی رو هم کنارش دارن) 

2_انتشار:پیامبران دیگه هنگامی که دین و کتاب آسمانی رو معرفی کردن در اختیار همه مردم قرار نگرفت و اونایی که بهش دسترسی داشتن تونستن کتاب رو تحریف کنن اما پیامبر اسلام وقتی اومدن و قرآن بهشون نازل شد به همه مردم می گفت بنویسید و حفظ کنید، به خاطر همین هر کس می خواست ذره ای تحریف ایجاد کنه همه میفهمیدن واسه همینه که قرآن حفظ شد و تحریف نشد

از طرفی مفاهیم قرآن تو هم دیگه قفله مثل چرخ دنده می مونه مثلا وقتی داری میخونی مثلا تو سوره اول یهو یه جایی مبهمه جوابش کجاست؟ جوابش تو سوره دهم آیه فلانه پس اگه بخوای یه جای قرآن رو تغییر بدی کل قرآن بهم میریزه که یکی دیگه از دلایل تحریف نشدنشه

حالا یه شبه دیگه هم که ممکنه ذهنت رو درگیر کرده باشه همین مسئله تحریف شدن قرآنه که بعضی ها توی فضای مجازی میگن که تحریف شده:جوابش اینه زمانی که پیامبرمون قرآن بهشون نازل شد اون رو با ترتیب خاصی مرتب کردن اما بعد از رحلتشون یه سریا اومدن سوره ها رو جابه جا کردن(یعنی مثلا اول بقره بوده، بعد ارحمن بعد قدر اینا اومدن گفتن نه اول حمد باشه بعد بقره بعد...) که بعدا امام علی(ع) اومدن و قرآن رو دوباره به ترتیب اصلیش برگردوندند ولی دیگه یه سری قبول نکردن و همینو توافق کردنو دیگه همون موند پس در واقع آیه تحریفی توشون صورت نگرفته فقط ترتیب سوره ها عوض شده

اینا فکر می کنم مسائلی بود که ذهنت رو درگیر کرده بود اما با اینحال فکر می کنم که زندگی سختی داشتی اگه هر وقت خواستی درد و دل کنی بدون که من همیشه اینجام و بهت گوش میدم 

همچنین درباره حرفام هم با عجله تصمیم نگیر لطفا کامل بخونشون و راجبشون فکر کن💚

نه تجربه نزدیک به مرگه چون مرده دیگه برنمی گرده اما کسایی که تا دم مرگ میرن یه چیزایی بهشون نشون داد ...

ممنون بادقت خوندم

به نظرتون احترام میزارم و خیلی خیلی ممنونم بابت همدردیتون امیدوارم که همیشه راه براتون سبز باشه .نه واقعیتش اینه که خسته شدم اینقدر به اینها فکر کردم و دوست دارم جواب نهایی بگیرم ولی تحقیقاتم به جایی نمیرسه و واقعا خسته شدم