2777
2789
عنوان

کاش مرگ نبود و این دنیا قشنگ تر آفریده میشد متن پایین بخون

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 64 پست
زیبا ترین اتفاق مرگه افکار قدیمی از بین میره افگار جدید میاداگه مرگ نبود دنیا خیلی بیشتر از این حرفا ...

شما دیدی مگه که افکار جدید میاد؟ما فقط دیدین طرف میمیره و میپوسه و زندگی بقیه هم داغون میشه

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدرت که ندارم ولی گاهی میگم شایدم خودش شکست خورده و شیطان هست

شاید ما ادمها این دنیا رو زیادی جدی میگیریم

خدايا کفر نمي گويم،

پريشانم،

چه مي خواهي تو از جانم؟

مرا بي آن که خود خواهم اسير زندگي کردي.

خداوندا

اگر روزي ز عرش خود به زير آيي

لباس فقر پوشي

غرورت را براي تکه ناني

به زير پاي نامردان بياندازي

و شب آهسته و خسته

تهي دست و زبان بسته

به سوي خانه بازآيي

زمين و آسمان را کفر مي گويي

نمي گويي؟!

خداوندا !

اگر در روز گرما خيز تابستان

تنت بر سايه ي ديوار بگشايي

لبت بر کاسه ي مسي قير اندود بگذاري

و قدري آن طرف تر

عمارت هاي مرمرين بيني

و اعصابت براي سکه اي اين سو و آن سو در روان باشد

زمين و آسمان را کفر مي گويي

نمي گويي؟!

خداوندا !

اگر روزي بشر گردي

ز حال بندگانت با خبر گردي

پشيمان مي شوي از قصه خلقت، از اين بودن، از اين بدعت

خداوندا تو مسئولي

خداوندا تو م يداني که انسان بودن و ماندن

در اين دنيا چه دشوار است،

چه رنجي مي کشد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است

خاصیت این دنیااینه که خیر و شر درونش هست ...حق و باطل ،ظالم و مظلوم ....اگه غیر این بود که دنیا نبود ...

حرف من اینه که دیکتا.توری بوده که ما به اجبار به دنیا اومدیم و شرایط اینا همه از قبل خودش انتخاب کرده

بعد از مرگ هم ندیدیم که بدونیم کی راست میگه !پس انسان حق داره همیشه گمراه بمونه و راه درست هم تشخیص نده چون تو این دنیا ول معطل

شما دیدی مگه که افکار جدید میاد؟ما فقط دیدین طرف میمیره و میپوسه و زندگی بقیه هم داغون میشه

باید بزرگ تر نگاه کنید 

یه زمانی زن فقط برده و وسیله بود 

الان خیلی خیلی بهتر شده

هیچ خبری نیست ...😉
عزیزم😁 اینجا تبعید شدیم قرار نیست خیلی هم خوش بگذره

حالا ما یه غلطی کردیم سیب خوردیم و تبعید شدیم بقیه چرا مارو نمیبخشن  رحمان و رحیم بودن اینا کجاست پس

به سختی زندگی می‌کنیم و خیلی سخت هم می‌میریم و آخرشم نمیدونیم کجا باید بریم!

با روحیه الانت بله نمی خواستی بیای

اما زمانی که اونجا بودی طبق گفته افرادی که علم بالاتری دارن و تحقیق کردن از هممون پرسیده شده بوده که می خوایم بیایم یا نه و حتی زندگیمون، جنسیتمون همرو خودمون انتخاب کردیم اما وقتی میایم به این دنیا یادمون میره به دلایلی

اما تو تو این زندگی یه چیزی رو دیدی، یه ارجی، قربی، پاداشی، منفعتی، چیزی داشته که انتخابش کردی فکر نکن سختیایی که می کشی بی جواب میمونه نه همه چی حتی اگه اندازه دونه ارزن هم باشه حساب میشه و خدا اجازه نمی ده حق هیچ کس ضایع بشه

البته مرگی وجود نداره صرفا یه انتقاله از این دنیا به اونجا و اینجا مثل امتحان میمونه میایم امتحان میدیم درباره همچی و تمام این مدت هوامون رو دارن و نگاهمون می کنن حتی بعضی جاها تقلب میرسونن

حالا اگه دوست داشتی زندگی پس از زندگی رو هم حتما ببین تو خیلی از مسائل آروم می کنه آدم رو و دلت رو قرص می کنه

منم موافقم

من یطور عجیب موافقم که اگه یه نفر بتونه جواب درست بهم بده و قانعم کنه حاضرم تفاخر عمرم دیگه اینارو نگم

ولی واقعا نه راهنمایی داریم نه به چشم خودمون میتونیم ببینیم پس حق داریم که سردرگم باشیم

شاید ما ادمها این دنیا رو زیادی جدی میگیریمخدايا کفر نمي گويم،پريشانم،چه مي خواهي تو از جانم؟مرا بي ...

عزیزم چقدر قشنگ و به جا بود .دقیقا حرف دل منم همینه

باید بزرگ تر نگاه کنید یه زمانی زن فقط برده و وسیله بود الان خیلی خیلی بهتر شده

من کلیشه ای نگاه نمی‌کنم.وقتی واقعا کسی نیست جواب یه دونه از سوالاتی که بشر تو ذهنش میاد بده اونم یه بشر ناآگاه پس چرا باید به اعتقاداتم اصرار کنم.اینکه چرااومدیم وبعد مرگ چی میشیم

مردن که مردن و پوسیدن نیست عزیزم. خدا گفته کل نفس ذائقه الموت؛ یعنی انسان، مرگ رو می چشه و مرگ، انسان رو نمی چشه.

وقتی بچه ای از شکم مادرش خارج میشه وارد دنیای بزرگتر میشه. وقتی می میریم وارد دنیای بزرگتر میشیم‌ که مارو از اول احاطه کرده بود ولی نمیدیدیش.

حرف من اینه که دیکتا.توری بوده که ما به اجبار به دنیا اومدیم و شرایط اینا همه از قبل خودش انتخاب کرد ...

نه جبری در کار نبوده و نیس در عالم ذر دیدیم و قبول کردیم اما الان بخاطر نداریم ...مگه ما هر چیزی رو صرفا ببینیم قبول میکنیم که درسته مگه ملاک پذیرش چشم انسان هس چشمی که خودش کلی خطای دید داره...بچه بودی بهت گفتن به آتش دست نزن میسوزی قبول کردی نگفتی منکه ندیدم باید ببینم تا نبینم قبول ندارم....خدا زمین رو از حجت(امام) خودش خالی نذاشته تا بشر بهانه ای نداشته باشه این همه ائمه و پیامبر اومدن معجزه آوردن که حقانیت دین خدا و راه راست به بشر نشون بدن ...حالا انسان خودش مختاره راه درست رو انتخاب کنه یا راه نادرست رو 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

من کلیشه ای نگاه نمی‌کنم.وقتی واقعا کسی نیست جواب یه دونه از سوالاتی که بشر تو ذهنش میاد بده اونم یه ...

من کلا مذهب قبول ندارم یه بعد مرگم فکر نمیکنم هنوز ذهنمون انقدر بزرگ نشده که بتونیم درکش کنیم

فقط میدونم ما تنها موجودات زندع نیستیم حیات توی سیاره های دیگه هم هست

هیچ خبری نیست ...😉
حالا ما یه غلطی کردیم سیب خوردیم و تبعید شدیم بقیه چرا مارو نمیبخشن رحمان و رحیم بودن اینا کجاست پس ...

آدم و حوا بعد از اینکه اون سیب رو در اثر لغزاندن شیطان خوردن و تبعید شدن، بلافاصله خدا بهش کلماتی یاد داد. خدا اونارو بخشید.

فَأَزَلَّهُمَا الشَّيْطَانُ عَنْهَا فَأَخْرَجَهُمَا مِمَّا كَانَا فِيهِ ۖ وَقُلْنَا اهْبِطُوا بَعْضُكُمْ لِبَعْضٍ عَدُوٌّ ۖ وَلَكُمْ فِي الْأَرْضِ مُسْتَقَرٌّ وَمَتَاعٌ إِلَىٰ حِينٍ۳۶بقره

فَتَلَقَّىٰ آدَمُ مِنْ رَبِّهِ كَلِمَاتٍ فَتَابَ عَلَيْهِ ۚ إِنَّهُ هُوَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ ۳۷بقره