2777
2789
عنوان

اصلا حتی یکم دخترانگی ندارم

176 بازدید | 15 پست

دانشگاه که میرم اصلا آرایش نمی کنم. 

فقط کرم ضد آفتاب بی رنگ میزنم.

اگر قرار باشه برم خرید یا اینکه با دوست صمیمی ام برم بیرون، همیشه مقنعه سرم میکنم.

ناخن هام رو از ته میگیرم و هیچ موقع لاک نمیزنم.

ابرو هام رو برنمیدارم.

به بهداشت شخصی ام میرسم مثلا هر روز حموم میرم و روزی سه بار مسواک میزنم ولی حال و حوصله ی آرایش کردن و تیپ زدن ندارم اصلا.

لحن صحبت کردنم هم اصلا دخترونه نیست

مدام هم میزنم تو برجک این و اون

به همه بچه های دانشگاه هم بی محلی می کنم

نمیدونم چرا خدا من رو اینطوری آفریده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشه گیر و درونگرا شاید

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

خیلی ام خوب 

مگه چته؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

خاصی

😂چه ربطی داشت گل

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

خدا تو رو اینجوری نیافریده

خدا تو رو مستقل آفریده

میتونی یاد بگیری دخترونه رفتار کنی

حالا من زیادی دخترم😑😂ینی محاله یه رفتار غیر دخترونه ازم سر بزنه مگه‌اینکه دعوام شه که همونم میشینم جلو طرف گریه میکنم😂😂😂😂

کاربری مال ۲ نفره🦥

تو همون منی تو دوره دانشگاه نکن این کارو پسرا ازت فراری میش اتفاقا دانشگاه جای آرایش نیس مرتب باش ولی خیلی آرایش نکن بیرونم شال سرت کن نه مقنعه و ی ارایش روتین ملایم داشته باش ناخن بلند هم زیاد مهم نیی 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

خب اولش باید خودت رو دوست داشته باشی و با خودت به صلح برسی،اصل خودت رو دوست داشته باش،بعد برو دنبال ریشه ی اینکه چرا اینطوری تو ناخوداگاهت بگرد تموم اتفاقات بچگی و گذشتتو مو به مو مرور کن بعضی موقعا خاطراتی کم کم بالا میاد که یادت نبوده،در این راه حتما از روانشناس خبره و حرفه ای و مطمئن و بهنام کمک بگیر.

بعد کم کم میتونی روش کار کنی که انرژی زنانت رو بالا ببری

خدا پشت و پناهت باشه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

اینا چه ربطی به دخترونگی داره یعنی تا اداهای مرلین مونرو رو در نیاری دختر نیستی؟؟؟؟؟  منم ارایش نمیکنم و به شدت به اراستگی و بهداشتم میرسم از کاشت و هر چیز فیکی متنفرم حوصله چارتا پسر علاف دانشگاه رو ندارم ولی حس دخترونگیم خییییلی زیاده روحیه لطیفی دارم کلا