2777
2789

گزارش فرار مالیاتی که بدی و مشخصات خودتم پنهانی نباشه اما توی متن هی تاکید کنی که محرمانه باشه ایا اطلاعاتت درز پیدا میکنه؟؟؟ شرکتی که احتمالا تو اداره مالیات اشنا دارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری چیزا رو پازل کردم متوجه شدم مثلا سیستم اصلی سپیدار بود ولی فاکتورهای چرتکه دیدم....چطور مگه...گ ...

براتون میپرسم تا بعدازظهر حتما اینجا جواب میذارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

براتون میپرسم تا بعدازظهر حتما اینجا جواب میذارم

ممنون میشم اخه گزارش داددم بعد ترس برم داشت شهر کوچیکه ایناهم پولدارن اشنا دارن ، ولی فرار مالیاتی رو مطمئنم کردن در حجم زیاد بالای چندین میلیارد

ممنون میشم اخه گزارش داددم بعد ترس برم داشت شهر کوچیکه ایناهم پولدارن اشنا دارن ، ولی فرار مالیاتی ر ...

من پرسیدم براتون 

مدارک ارائه دادین ؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من پرسیدم براتون مدارک ارائه دادین ؟

مدارک منظور چیه؟ کاربری نساختم ولی اطلاعات خودمو دادم برای پاداش..سیصد باریم تاکید کردم میخوام سیکرت بمونم....درمورد فرار مالیاتی هم مدارک مکتوب نه ولی جزئیات دادم که کجارو ببینن . کدوم امار ها...کدوم پوشه ها...چجوری وجه پرداخت میشده و...

مدارک منظور چیه؟ کاربری نساختم ولی اطلاعات خودمو دادم برای پاداش..سیصد باریم تاکید کردم میخوام سیکرت ...

اگر کارفرما وارد باشه ممکنه ازتون به جرم خیانت در امانت شکایت کنه