2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میشد بندازه؟ دلم خیلی گرفته

دكترا چی میگن؟؟

ینی راهی نداره؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
دكترا چی میگن؟؟ ینی راهی نداره؟

دارو مصرف میکنه.دیواره قلب انقد ضخیم میشه ک قدرت پمپاژ کردن خونو از دست میده.

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
دارو مصرف میکنه.دیواره قلب انقد ضخیم میشه ک قدرت پمپاژ کردن خونو از دست میده.

خب دارو رو ك میخورن بیماری رمان میشه؟

پیوند قلب چی؟

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
خب دارو رو ك میخورن بیماری رمان میشه؟ پیوند قلب چی؟

ن فقط جلوی پیشرفتش گرفته میشه

تو صفه پیوندیم ولی هیچ خبری نیس

ن فقط جلوی پیشرفتش گرفته میشه تو صفه پیوندیم ولی هیچ خبری نیس

عزیز دلم

نذر كن

دعاً

خدارو فراموش نكن

مطمعن باش قلب پیدا میشه 

چله ی یاسین بردار

این روزا حالش خوب نیس شب تا صب بیدارم از تر س اینک نکنه اتفاقی بیوفته و خواب باشم

دارم داغون میشم دیگ تحمل ندارم

این روزا حالش خوب نیس شب تا صب بیدارم از تر س اینک نکنه اتفاقی بیوفته و خواب باشم دارم داغون میشم د ...

عزیزم:(

تروخدا قدر زندگیاتونو بدونین

آی مادر شوهرم اینو گف خواهرشوهرم اینجوریه

ول کنین خداروشکر کنین ک همسرتون اونی ک دوسش دارین سالمو سلامت کنارتونه شبا از ترس نبودنش تا صب اشک نمیریزید

تروخدا قدر زندگیاتونو بدونین آی مادر شوهرم اینو گف خواهرشوهرم اینجوریه ول کنین خداروشکر کنین ک همس ...

عجل برگشته می میرد

نه بیمار

این شعر شاید درست نگفتم 

اما مضمونش رو رسوندم

منم از ترس از دست دادن عزیزام بیمار شدم

از كجا كه دو دقیقه دیگه زنده باشم؟ باشن؟

مرگ برای همه ممكنه اتفاق بیفته هرررر لحظه

پس فقط نذر كن و از خا بخواه قلب پیدا بشه