الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
دارو مصرف میکنه.دیواره قلب انقد ضخیم میشه ک قدرت پمپاژ کردن خونو از دست میده.
خب دارو رو ك میخورن بیماری رمان میشه؟
پیوند قلب چی؟
فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
ن فقط جلوی پیشرفتش گرفته میشه تو صفه پیوندیم ولی هیچ خبری نیس
عزیز دلم
نذر كن
دعاً
خدارو فراموش نكن
مطمعن باش قلب پیدا میشه
چله ی یاسین بردار
این روزا حالش خوب نیس شب تا صب بیدارم از تر س اینک نکنه اتفاقی بیوفته و خواب باشم دارم داغون میشم د ...
عزیزم:(
تروخدا قدر زندگیاتونو بدونین آی مادر شوهرم اینو گف خواهرشوهرم اینجوریه ول کنین خداروشکر کنین ک همس ...
عجل برگشته می میرد
نه بیمار
این شعر شاید درست نگفتم
اما مضمونش رو رسوندم
منم از ترس از دست دادن عزیزام بیمار شدم
از كجا كه دو دقیقه دیگه زنده باشم؟ باشن؟
مرگ برای همه ممكنه اتفاق بیفته هرررر لحظه
پس فقط نذر كن و از خا بخواه قلب پیدا بشه