2777
2789
عنوان

خسته شدم میخوام به روی بابام بیارم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 63 پست
وقتی فهمید که کوچک بود فوقالعاده هم باهوشهاینقدر دعوا کردیم و ۲ بار قهر و دادگاه کشیهمش بقیه خونه ی ...

اگه استقلا ل مالی داری جدا شو اگه نه خودت وبچه هات خوب بخورید خوب بپوشید وپس انداز کن بچه هات رو هم بفرست کلاس ومهارت اموزی تا در اینده موفق بشن یادت باشه زمان ثابت نمیمونه ده ساله دیگه پسرت یه جوون 21ساله میشه 

جداشو انشاالله حال خودت و دخترت خوب باشه همیشه

ممنون 

دخترم خیلی باباییه با اینکه زیاد نمیبینتش

براش سخته

پسرم بزرگتره و درک میکنه ولی همش از بیپولی به طلاق میترسه

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه استقلا ل مالی داری جدا شو اگه نه خودت وبچه هات خوب بخورید خوب بپوشید وپس انداز کن بچه هات رو هم ...

همین کارها را میکنم و تلاش میکنم درست تربیتشون کنم و استعدادهاشون را بشناسم و پرورش بدم

مثلا دخترم استعداد نقاشیش عالی میخوام خودم و دخترم با هم بریم کلاس نقاشی خودمم استعدادش را دارم😍😍

پسرم فوتبال و چرتکه و ..

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
همین کارها را میکنم و تلاش میکنم درست تربیتشون کنم و استعدادهاشون را بشناسم و پرورش بدممثلا دخترم اس ...

آفرین مشخصه که خانم عاقلی هستی هر چقدر میتونی تنش رو تو خونه کمتر کن تا خودت وبچه های گلت راحت باشین این مشکلت روهم نصف خانمها دارن بخاطر مردهای هول وزنهای هرزه پس تقصیر تو نیست