2777
2789
عنوان

خسته شدم میخوام به روی بابام بیارم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1617 بازدید | 63 پست
سخته خیلی سخته۵ ساله درگیرشم و هنوز مثل روز اول که فهمیدم برام سخته و عذاب میکشمهمش استرس همش دعوا خ ...

میتونم بپرسم بچه هاتون چندسالشونه؟

خواهش میکنم جلوی اونا دعوا نکنید حتی اینم که فهمیدن خیلی بده

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرم خودش میدونه و من خودمم هیچ اثری از خوشحالی تو وجودم نمونده یه چراغی درونم خاموش شده که نمیخواس ...

عزیزم فکر کردم فقط شما می دونید 

واقعا سخته 

ولی ای کاش بتونید با مشاوره خودتون رو از این همه غم نجات بدید .

نمونید تو این حال .شاید حال خوب شما حال مادرتون رو هم خوب کنه .

مشاوره تلفنی بگیرید اگه حضوری سخته 

خیلی دلم پره کاش میتونستم برم تراپیست😭😭

عزیزم وقتی مادرت میدونه وسکوت کرده، میدونی ینی چی، ینی مامانت داره خانومی میکنه، نشسته بچه هاشو بزرگ میکنه شما هم بهروی خودت نیار که میدونی، چون غرور او زنو له میکنی

چقدر زود دیر شد، حیف💔
بنظرت دلیلش چیه؟مامانت دوسش نداره؟محبت دارن؟

هول بودن و تنوع طلبی پدر

مامانم یه فرشتس هیچی کم نذاشته

مادرم خودش میدونه و من خودمم هیچ اثری از خوشحالی تو وجودم نمونده یه چراغی درونم خاموش شده که نمیخواس ...

مادر ها نمیخوان بچه ها غصه بخورن

حتما به خاطر شما این زندگی را تحمل کرده

حالا هم برا شما ناراحته هم از دست شوهرش

سعی کن خوب زندگی کنی و خوب شوهر کنی که از بابت توخیالش راحت بشه 

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
خدانکنه عزیزدلم خدا به دلت آرامش بدهان شاءالله بابات هم پشیمون بشه و برای مادرت جبران کنه

مرسی عزیزم❤️ ان شاءالله

میتونم بپرسم بچه هاتون چندسالشونه؟خواهش میکنم جلوی اونا دعوا نکنید حتی اینم که فهمیدن خیلی بده

۸ و۱۱

نمیشه دعوا کار همیشگی ماست

امروز به پسرم گفتم شاید طلاق بگیرم میدونم غصه میخوره ولی چه کنم که طاقتم تموم شده

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
عزیزم وقتی مادرت میدونه وسکوت کرده، میدونی ینی چی، ینی مامانت داره خانومی میکنه، نشسته بچه هاشو بزرگ ...

بخدا اگه جدا بشن من راحت ترم حالم از این زندگی پوشالی بهم میخوره

بخدا اگه جدا بشن من راحت ترم حالم از این زندگی پوشالی بهم میخوره

دختر قشنگم، طلاق وجدایی که به این رذحتیا نیست، ا. نم برای ی خانم خانه دار که شغل ودر امد و استقلال مالی نداره، من ی زنم ومادرتو کاملا درک میکنم

چقدر زود دیر شد، حیف💔
۸ و۱۱نمیشه دعوا کار همیشگی ماستامروز به پسرم گفتم شاید طلاق بگیرم میدونم غصه میخوره ولی چه کنم که طا ...

وای واسه بچه ۱۱ ساله هم حتی خیلی زوده جه برسه ۸ من وقتی اولین بار فهمیدم ۱۴ سالم بود تا یک ماه کارم شده بود گریه از همون موقع به همه مردا به چشم نگاه میکنم اعتمادمو از دست دادم حتی فکر نکنم خودمم بتونم ازدواج کنم از هرچی جنس نره متنفر شدم

خدا هرچی زن و مرد لاشیه از رو زمین برداره

دختر قشنگم، طلاق وجدایی که به این رذحتیا نیست، ا. نم برای ی خانم خانه دار که شغل ودر امد و استقلال م ...

خداروشکر از لحاظ مالی مشکلی نیست یکمم حقوق میگیره مادرم و خودمم دانشجوام دنبال کارم کمکش میکنم ولی فقط از این خونه بریم