2777
2789
عنوان

پسری ک تمون اول میگه زن شاغل باشه

1982 بازدید | 125 پست

خانومذ نظر بدین یه پسری بوده ک الان اومده میگه زن شاغل میخواد این به کنار این دوست ما برگشته گفته ک اجبار نیست زن ها بخوان کاررکنن پسر هم برگشته گفته  اینکه زن کار نکنهطرز فکرش مال عهد بوقه دیگه 

گفته باید کار کنه ک دوتایی زندگی رو بسازن واقعا تکی جواب نمیده و فلان 

نظر شما چیه من حس خوبی نگرفتم مخصوصا اونجا ک گفت طرز فکر عهد بوقه 

مستقل بودن خیلی خوبه ولی اجبار نیس 

خواستگار این مدلی داشتم رد کردم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اوضاع مالیش خوب نیستدیکیو میخواد کمکش کنه 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

اون مرد واقعا زن رو نمیخواد. خودخواه هستش.من برادر شوهرم گفت من فقط زن معلم و این حرفا درحالیکه دختره اصلا به دلش نیست زیبایی نداره . ولی شوهر من یه بارم به من نگفته کار کن نکن . عشقی هم آنچنان بینشون نیست 

اون مرد واقعا زن رو نمیخواد. خودخواه هستش.من برادر شوهرم گفت من فقط زن معلم و این حرفا درحالیکه دختر ...

ببین طرف بر چه اساسی این حرفو میزنه مثلا اره اگ زن کار کنه و فقط برا خودش خرچ کنه به نظرم خوبه ولی دیگ خرج زندگی ک زن نباید بده