2777
2789
خب شما نکنید

میخام ببینم کیا تجربه داشتن آمار بگیرم منم با بچم دشمن نیستم بخاطر روشنفکری هم نمیخام ادا دربیارم میخام تحقیق کنم واسه بچم تصمیم درستی بگیرم

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یه کار انجام بدین به خاطر جنبه ی علمی و سلامتیش نه دینی و مذهبی ش

اگه جنبه سلامتی باشه خب بهداشت فردی رو رعایت میکنه ولی اگه ختنه کردن عوارض جنسی داشته باشه اونوقت چی

نه ولی احتمال عفونت بالا میره پیشگیری بهترین گزینه هستوقتی بشه احتمال رو پایین اورد چرا که نه؟

بهداشتو رعایت کردن اسونتر از نارضایتی جنسی نیست؟

اگر کل دستگاه تولید مثلی رو بردارن مشکل ایجاد میشهولی بعضیا واقعا سینه رو بر میدارن جاش پروتز میذارن ...

خب واسه یه مرد بهداشت رو رعایت کردن اسونتر از نارضایتی جنسی نیست؟

چه مثال های خنده داری میزنی اون یه تیکه پوست اضافه رو با رحم و اندام های مهم بدن مقایسه میکنی

همون یه تیکه پوست دارای مایع لوبریکنت  و عصبه 

سه ماهشه بنظر شما اینهمه مشکلات جنسی ونهایتا خیانت و طلاق اونقدرا هم بد نیست؟

ای بابا

نتیجه‌گیری: مطالعات با بالاترین کیفیت نشان می‌دهد که ختنه مردانه هیچ اثر نامطلوبی بر عملکرد جنسی، حساسیت، احساس جنسی یا رضایت جنسی ندارد. 

همینجوری سرچ کردم به انگلیسی جمله بالا رو اورد

شما مطمعنید؟

入学試験を待っています

Results: Searches identified 2,675 publications describing the effects of male circumcision on aspects of male sexual function, sensitivity, sensation, or satisfaction. Of these, 36 met our inclusion criteria of containing original data. Those studies reported a total of 40,473 men, including 19,542 uncircumcised and 20,931 circumcised. Rated by the Scottish Intercollegiate Guidelines Network grading system, 2 were 1++ (high quality randomized controlled trials) and 34 were case-control or cohort studies (11 high quality: 2++; 10 well-conducted: 2+; 13 low quality: 2-). The 1++, 2++, and 2+ studies uniformly found that circumcision had no overall adverse effect on penile sensitivity, sexual arousal, sexual sensation, erectile function, premature ejaculation, ejaculatory latency, orgasm difficulties, sexual satisfaction, pleasure, or pain during penetration. Support for these conclusions was provided by a meta-analysis. Impairment in one or more parameters was reported in 10 of the 13 studies rated as 2-. These lower-quality studies contained flaws in study design (11), selection of cases and/or controls (5), statistical analysis (4), and/or data interpretation (6); five had multiple problems.

入学試験を待っています

اسی فقط اینو در نظر بگیر تو در قبال بچه ات مسئولیاگر ختنه اش کنی وقتی بزرگ بشه به هیچ وجه ازت ایراد ...

چرا برعکسشو نمیگی اگه بزرگ شد و ناراضی بود آیا دیگه راه برگشتی هست اینهمه عمل سنگین مردم انجام میدن از عمل بینی که سخت تر نیست بعدشم باید از دکتر خجالت نکشه این واسه ادم های بی اعتماد به نفسه من که با بچه خودم دشمنی ندارم میخام بهترین تصمیم رو براش بگیرم

مال آکسفورد

Results

Searches identified 46 publications containing original data, as well as 4 systematic reviews (2 with meta-analyses), plus 29 critiques of various studies and 15 author replies, which together comprised a total of 94 publications. There was overall consistency in conclusions arising from high- and moderate-quality survey data in randomized clinical trials, systematic reviews and meta-analyses, physiological studies, large longitudinal studies, and cohort studies in diverse populations. Those studies found MC has no or minimal adverse effect on sexual function, sensation, or pleasure, with some finding improvements. A consensus from physiological and histological studies was that the glans and underside of the shaft, not the foreskin, are involved in neurological pathways mediating erogenous sensation. In contrast to the higher quality evidence, data supporting adverse effects of MC on function, sensation, or pleasure were found to be of low quality, as explained in critiques of those studies.

入学試験を待っています

حتما خوب بوده که داره رواج پیدا میکنهحالا شما نکنید مگه چی شده به قولا

واسه همین دارم تحقیق میکنم که تصمیم درستی بگیرم

در مقابل نارضایتی جنسی درد چیزی نیست ملت واسه یه زیبایی چه عملایی رو که انجام نمیدن

اینو کی گفته؟ 

اینجا تحقیق کردن هم درست نیست شما نمیدونید چه کسایی دارن توصیه میکنن

مقاله های مختلف بخونید در موردش

入学試験を待っています