2777
2789
در اون مورد اطلاعات ندارم که واقعا کم میشه یا نه

چون اطلاع نداریم دلیل نمیشه انجام بدیم واقعا سخته کلی آدم هست که تو رابطه ناتوانن و به نظر من پشت این قضیه مافیای دارو هستن

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
چون اطلاع نداریم دلیل نمیشه انجام بدیم واقعا سخته کلی آدم هست که تو رابطه ناتوانن و به نظر من پشت ای ...

با توجه به چیزایی که خوندم اون موارد برام قابل اطمینان تر هست 

入学試験を待っています

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ای بابانتیجه‌گیری: مطالعات با بالاترین کیفیت نشان می‌دهد که ختنه مردانه هیچ اثر نامطلوبی بر عملکرد ج ...

خی میتونه مافیای دارو پشت قضیه باشه چون من مطلب خوندم که پوست اضافه نیست مثل پوست اضافه پشت پلک و آرنج نیازه که باشه

مال آکسفوردResultsSearches identified 46 publications containing original data, as well as 4 systema ...

متاسفانه زبانم خوب نیس ولی خوشبختانه تصمیم دارم پا به پای بچم برم کلاس زبان البته قربونش برم الان سه ماهشه ممنون که وقت گذاشتی

اینو کی گفته؟ اینجا تحقیق کردن هم درست نیست شما نمیدونید چه کسایی دارن توصیه میکننمقاله های مختلف بخ ...

خارجیا یعنی سواد ندارن مقاله بخونن 

با توجه به چیزایی که خوندم اون موارد برام قابل اطمینان تر هست

یعنی شما فقط بخاطر وجود احتمال عفونت که با رعایت بهداشت و چکاپ سالانه حل میشه قید یک درصد وجود احتمال ایجاد مشکل جنسی که به سختی قابل حله رو میزنید؟

اینا گفته بودن احتمالش نیست

خب پس اینهمه مشکلات جنسی دلیلش چیه بنظر شما خدا انسان رو ناقص افریده یا اصلا تو قران دربارش چیزی گفتن من اطلاعی ندارم

اینا گفته بودن احتمالش نیست

والا موندم چه تصمیمی بگیرم کلا ادم حساسی هستم واسه خرید یه شال کلی بالاو پایین میکنم حالا شما فکر کن ختنه کردن چقد برام غیر قابل هضمه