2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب الان یه زن هم اگه بهداشتشو رعایت نکنه دچار عفونت میشه مگه خارجیا همه عفونت دارن

نه ولی احتمال عفونت بالا میره 

پیشگیری بهترین گزینه هست

وقتی بشه احتمال رو پایین اورد چرا که نه؟

入学試験を待っています

افزایش ریسک ابتلا به سرطان و. std

خب الان یه زن هم بعد از زایمان و بابای چهل سالگی خطر ابتلا به سرطان سینه و رحمش افزایش پیدا میکنه پس بگیرن رحم و سینه رو بردارن

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
خب الان یه زن هم بعد از زایمان و بابای چهل سالگی خطر ابتلا به سرطان سینه و رحمش افزایش پیدا میکنه پس ...

اگر کل دستگاه تولید مثلی رو بردارن مشکل ایجاد میشه

ولی بعضیا واقعا سینه رو بر میدارن جاش پروتز میذارن تا سرطان نگیرن

入学試験を待っています

خب الان یه زن هم بعد از زایمان و بابای چهل سالگی خطر ابتلا به سرطان سینه و رحمش افزایش پیدا میکنه پس ...

چه مثال های خنده داری میزنی 

اون یه تیکه پوست اضافه رو با رحم و اندام های مهم بدن مقایسه میکنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

اسی فقط اینو در نظر بگیر 

تو در قبال بچه ات مسئولی

اگر ختنه اش کنی وقتی بزرگ بشه به هیچ وجه ازت ایراد نمیگیره 

ولی اگر نکنی و بزرگ شد و از این قضیه ناراحت بود و دیگه هم روش نشد بره دکتر خودش انجام بده قطعا حق بچه ات رو ادا نکردی و به گردنت مونده 

اون وقت دیگه راه جبران نیست 

حواست باشه کارت دوستی خاله خرسه نشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

روشنفکرها الان میان یه لقمه ات میکننمن ختنه کردمپشیمونم نیستم

الان میگن عصب بریده میشه و مایع لوبریکنت برداشته میشه هم زود انزالی میاره هم رشدش کم میشه هم موقع دخول بدلیل نبود لوبریکنت ایجاد درد میکنه واینکه مرد حس کامل راضی بودن رو نداره وهمیشه دنبال رابطه اس اخرشم سیر نمیشه و کم کم سرد میشه وهیچ وقت رابطه و نیاز نرمالی نداره 

پسر خالم نه سالشه ختنه نشده هنوز ، تو ادرار کردن مشکل پیدا کرده

خب اگه بهداشتو رعایت نکنی کلیه مشکل پیدا میکنه من خودم بااینکه دخترم چون مجرای ادرارم تنگ بوده همیشه عفونت ادراری دارم

عفونت از اون طرف ادرار ممکنه برگشت بخوره به سمت کلیه منم با ناراحتی و عدم رضایت به زور بردم ختنه کرد ...

چرا باید برگشت بخوره چون ختنه نیست؟من خودم چون مجرای ادرارم تنگ بوده همیشه عفونت ادراری داشتم پس منم برم ختنه کنم ولی یه زنم الان تکلیف زنا چیه