2777
2789
ببخشید پوست

وحشتناک عفونت کرده بودن توی ادرار کردن مشکل داشتن چون ادرار به کلیه برمیگشت 

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اتفاقا همینو سرچ کردم که آیا ختنه نکردن مشکل ایجاد میکنه؟ به فارسی و انگلیسی

ولی بنظر من خدایی که بین انگشتای اردک پرده گذاشته تا راحت شنا کنه اونقدر حکمتش کامل هست که انسان رو ناقص نیافرینه چرا مرغ یا کلاغ اون پرده رو بین انگشتاشون ندارن همینجور اون پوست اضافه سر آلت هم حکمتی برای قرار دادنش هست بازم این نظر شخصی منه امیدوارم کسی بخاطر تاپیکی که زدم گیج نشه و جاهای دیگه تحقیق کنه وبالش گردن من نباشه

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍

نکاه  خانم سر الت مردانه دارای سنسورهای حساس هس و لذت مردان از سر التشون هس حالا اگه روش پوشیده باشه با یک پوستی معلومه اون لذته دیگه نمیبرن . خصوصا  دور سر کلاهک که حساس تر هم هس وقتی ختنه نشه کاملا پوشیده هس و لذتی نمیبرن . بچه ات رو  محروم نکن 

[QUOTE=378976538]از نظر مادر شوهرم که معتقده چون همه انجام میدن باید انجام داد بااینکه جوونه‌ولی بدون هیچ تحقیقی این

...... تا حالا دلم واسه هیچ مادرشوهری نسوخته بود ...یه ملت دارن بهت میگن خوبه ..شما حرف خودتو میزنی ..

ختنه نکنید ...ولی بعدا درباره ی مشکلات ارولوژیک بچتونم تاپیک نزنید ...

[QUOTE=378976538]از نظر مادر شوهرم که معتقده چون همه انجام میدن باید انجام داد بااینکه جوونه‌ولی بدو ...

تو جهان سوم گیر کردیم بقول مجری باید جمع کنیم بریم

ما عاشقی میکنیم رسوندن کار خداست😍
بنده هم گفتم پیامبر میتونه نسخه واسه عرب ها پیچیده باشه که هم آلت بزرگتری دارن و هم شهوت بالاتری نسب ...

این دیگه خیلی نظر غیر منطقی هست. مگه اسلام فقط برای اعراب بوده. مگه تو غرب کم مسلمان داریم الان؟؟

اگه یک مقدار دهنتون رو خالی کنید از اون جبهه گیری که تو ذهن خودتون هست و نظرات اینجا رو به خصوص اون تحقیقات و آمار رو در کنار هم بزارید خودتون به راحتی به این نتیجه می‌رسید که هیچ ضرری نداره‌که هیچ فایده هم داره. حداقل برای زیبایی و ظاهرش که میتونین تشخیص بدین چقدر بهتره

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن