2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 63 پست
خودتو بزن به دیوونگی جرو بحث راه بنداز که مادرش نیاداونجا...کوتاه نیا تهدیدشون کن

مادرشم نیاد زنگ میزنه این میره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بچه بدون بچه جدا شو تا دیرتر نشده

دیگ نمیشه 

با کدوم پول 

کدوم حامی 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

طرز فکرش مشکل داره متاسفانه

مشکل منم همونه

یه مرد بی عرضه فکر میکنه زن وزندگی یعنی با نون خشک نگه داشتن 

حتی عرضه دفاع از حق خودشو نداره

عیب های شوهر شما کم چیزی نیست و حق داریاما یه سوال چرا وقتی حسی بهش نداشتی باهاش ازدواج کردی؟ بنظر خ ...

مفصله

من عشق یه طرفه داشتم برای فرار از اون ازدواج کردم 

اوایل میخواستم زندگیمو بسازم ولی هرچی جلوتر رفتم دیدم خیلی مشکل داره 

اگر شوهرم مرد زندگی بود زندگیم گلستون میشد 

چون من هیچی کم نذاشتم برای زندگیم حیف باعجله آدم نامناسبی برای ازدواج انتخاب کردم

باید اونم ی تعغیری بکنه

بنظرت آدمی ک گیجه میتونه تغییرکنه

اگ نمیتونی تحمل کنی این وضعو نمبشه که اخه

هر راهی بگی رفتم 

بعد بچه اول گفتم طلاق ک نذاشتن فک وفامیل 

بعد مشورت با بزرگترا جنگ ودعوا شد 

حتی کمک خواستم ازبرادراش از فامیلای خودم حداقل راه بهش نشون بدن ب آب ونونی برسه هیچ کسی کمک نکرد تازه مادرش مانع میشد دخالتاش بیشتر می‌شد ب پسرش یادمیداد مثلا من میگفتم همین ماشینو بگیره مادرش یک سال جنگید ک شوهرم ماشین نگیره 

من یه تنه باهمه باید میجنگیدم

شوهری ک عقل پیشرفت نداره 

خانوادش 

فامیلا 

خودم‌

دیگ‌ نمیکشم کم آوردم توان ندارم

هر راهی بگی رفتم بعد بچه اول گفتم طلاق ک نذاشتن فک وفامیل بعد مشورت با بزرگترا جنگ ودعوا شد حتی کمک ...

فامیلا وقتی کمک نمیکنن دخالت کردنشون ب چیه؟ مامانشو ولشکن شوهرت باید خودشو درست کنه اول ببرش مشاور 

🫂🙂سردرگم در هیاهو