2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 63 پست
از بابات کم‌ک بگیر بگو پشیمونم

خیلی گفتم میگ بچه داری خودشم مثل اونموقع ها توان مالی نداره

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چند سالته اسی و چند ساله ازدواج کردین ؟

۱۵ ساله ازدواج کردم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ۹۰ درصد تقصیر خودته وقتی از اول سر لج لج بازی انتخاب ش گردی اونم که کلکسیون همه بدی ها بوده دیگ ...

همینو بگو 

خواستم مثل بقیه وانمود کنم همه چی رو رواله 

ولی از درون همه چی متلاشی

کاش میشد دلت از سنگ بشه و بچه رو بکوبی تو سرشونو خودتو نجات بدیچون بعید میدونم بذارن بچه رو با خودت ...

نه یه بار امتحان کردم 

برای طلاق دیدم طاقت نمیارم اوناهم دست گذاشتن رو احساسات مادرانه م 

منم برگشتم

مفصلهمن عشق یه طرفه داشتم برای فرار از اون ازدواج کردم اوایل میخواستم زندگیمو بسازم ولی هرچی جلوتر ر ...

بهتره بری مشاوره 

کاملا سبک و سنگین کن بعد تصمیمت رو بگیر برای جدایی یا ادامه دادن

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

۱۵ ساله ازدواج کردم

اها پس مدت زیادیه .

عجولانه تصمیم نگیر شما بچه دارین .از طرفی طلاق هم اینقدرا که میگن اسون نیست .سعی کن به زبون بگیریش یکمم روی خودت کار کن تا بتونی بپذیریش 

مشاوره برین عالی میشه البته اگه شرایطش هست .

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

ایشون میگه برای فرار از عشق دیگری لج کردم و بله گفتمدر ازدواج سنتی اوایل عشق و علاقه ای وجود ندارهام ...

اره درسته قبول دارم 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

دوستش ندارم سرده بداخلاق بی احساس خانوادش خیلی مهم براش باید نوکر اونا باشم وگرنه فحش و ودعوا واذیت

از همون اول دوسش نداشتی یا با اخلاقش باعث شد نسبت بهش سرد یشی؟

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

از همون اول دوسش نداشتی یا با اخلاقش باعث شد نسبت بهش سرد یشی؟

از اول همین بود ولی چون دیر به دیر می‌دیدم زیاد حس نمیشد 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

از اول همین بود ولی چون دیر به دیر می‌دیدم زیاد حس نمیشد

🥲🥲🥲انشالله خدا محبت بینتون رو زیاد کنه عزیزم 

🥲🥲🥲انشالله خدا محبت بینتون رو زیاد کنه عزیزم

دیگه برام مهم نیست دورت بگردم به خاطر بچم میگذرونیم 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

دیگه برام مهم نیست دورت بگردم به خاطر بچم میگذرونیم

خیلی سخته خیلی سخت انشالله خدا ب دل مهربونت صبر بده ♥️🥲

خیلی سخته خیلی سخت انشالله خدا ب دل مهربونت صبر بده ♥️🥲

مرسی عزیزم انشالا شما هم خوشبخت باشین

مرسی عزیزم انشالا شما هم خوشبخت باشین

♥️🌺