2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 63 پست
اتفاقا اصلا عاشقش نبودم من اون موقع برای فرار از عشق یکی دیگ خودم باخودمو بقیه لج کردم اومدم ب این ک ...

عیب های شوهر شما کم چیزی نیست و حق داری

اما یه سوال چرا وقتی حسی بهش نداشتی باهاش ازدواج کردی؟ بنظر خودت خودخواهی نکردی؟ یک درصد احتمال بده شوهرت مرد زندگی بود و همه چی تموم 

هم در حق خودت ظلم کردی و هم شوهرت 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عیب های شوهر شما کم چیزی نیست و حق داریاما یه سوال چرا وقتی حسی بهش نداشتی باهاش ازدواج کردی؟ بنظر خ ...

تو ازدواج سنتی ک اولش دوست ندارن همو

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️

تو ازدواج سنتی ک اولش دوست ندارن همو

ایشون میگه برای فرار از عشق دیگری لج کردم و بله گفتم

در ازدواج سنتی اوایل عشق و علاقه ای وجود نداره

اما حداقل زمان بله گفتن باید مطمئن باشیم که دلمون پیش دیگری نیست که میدونیم قلب و ذهنمون خالیه و آماده پذیرش کسی که قراره باهاش ازدواج کنیم

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

شوهر من از همه نظر خوبه خدارو شکر ‌.مشکل خیلی داشتیم خیلی .ولی خب باهم میسازیم‌.منم کوتاه اومدم اونم .ولی بشدت از اینکه بچه دار بشم‌میترسم‌.چون ادما بعد یه مدتی خود واقعی شونو نشون میدن .انقد دیدم اینجور شرایطا رو میترسم‌.همسرمم خیلی مصمم بچه دار شیم ولیرمن هیچ جوره راضی نمیشم‌ با اینکه خیلی وقته همه چی رو رواله .

نمیدونم درست فکر میکنم یا ن ولی واقعا میترسم‌.

شایدم در اینده پشیمون شم واقعا نمیدونم ...

خدا کمکت کنه گلی🌼

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

چند سالته اسی و چند ساله ازدواج کردین ؟

من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌

اتفاقا اصلا عاشقش نبودم من اون موقع برای فرار از عشق یکی دیگ خودم باخودمو بقیه لج کردم اومدم ب این ک ...

دیگه ۹۰ درصد تقصیر خودته وقتی از اول سر لج لج بازی انتخاب ش گردی اونم که کلکسیون همه بدی ها بوده دیگه بچه دارشدن چی بود 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
تو چرا

دوستش ندارم سرده بداخلاق بی احساس خانوادش خیلی مهم براش باید نوکر اونا باشم وگرنه فحش و ودعوا واذیت

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

دلم میخواد برم بغل یکی فقط های های گریه کنم برای گندی ک ب زندگیم زدم

عزیزم اول تمام سعی ت رو کن تا زندگیت رو بسازی 

اگر دیدی نمیشه 

حتما به جدایی فکر کن

هیچ چیز مهمتر از آرامش و حال خوب خودت نیست

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

وقتی ماشین داره چرا نمیره اسنپ کار کنه؟

یکی دوساعت میره مسافرکشی 

بخوره تو سرش چیزای جزئی مثل نون واینجور چیزا می‌خره 

کلا زندگی از نظرش یعنی یه زیرانداز و نون ساده

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏