2777
2789

من قبل عروسی با خانواده شوهرم خیلی مشکل داشتم بعد شوهرم گفت من نمیتونم خونه بگیرم باید بریم تو یه ساختمون  زندگی کنیم منم از دوران عقد خسته شده بودم قبول کردم که ای کاش نمیکردم خواهرشوهرم کلا با من تو زاویس ولی اوایل رفتیم با هم صمیمی شدیم بعد مادر وخواهرشوهرم با همسایمون خیلی صمیمی هستن اونا راه پاشون به خونه م باز شد بعد از خواهرشوهرم خبر میاوردن که در مورد من بد گویی میکنه من به رو خواهرشوهرم نمیاوردم خب منم وقتی همسایه میگفت ازت بد گفته منم از خودم دفاع میکردم خلاصه تا امسال خواهرشوهرم الکی با من رفت تو زاویه منم کاریش نکرده بودم بعد شوهرم گفت همسایه گفته تو گفتی من از وقتی حامله شدم خواهرشوهرم به من حسودیش میشه در صورتی که اصلا من این حرف نزدم بعد منم گفت همسایه گفته بدگویی منو میکنه حالا خواهرشوهرم گفته نه من این حرفارو نزدم همسایمون حرفاشو منکرشده که به من گفته ولی انگار نه انگار اینقدر باهم خوبن الان خونه مادرشوهرمن میگن می‌خندن من این وسط بده شدم الان من باید با همسایه چه رفتاری داشته باشم چون با مادرشوهرم خیلی خوبن یعنی یکسره اونجان اگه دیدمشون چه عکس العملی نشان بدم چون خبرکشی کردن اول آتیش انگار بنزین ریختن روش

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

خیلی بدم میاد غریبه هارو میارن توی حریم خونه 

خونه حرمت داره

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

9 ساله تو این آپارتمانم با همسایه ها فقط سلام و احوال پرسی میکنم و تمام

بیشتر پی موضوع و بگیرین بدتر میشه 

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

خیلی بدم میاد غریبه هارو میارن توی حریم خونه خونه حرمت داره

آره یکسرم کله پاچه منو بار میزارن یعنی خودشون میگن ما می‌گفتیم تو خوب نیستی سیاست نداری 

9 ساله تو این آپارتمانم با همسایه ها فقط سلام و احوال پرسی میکنم و تمامبیشتر پی موضوع و بگیرین بدتر ...

من دیگه کاری ندارم فقط چون یه زمانی رفت وآمد داشتیم وخونه مادرشوهرم خیلی میان خب بهم برخورد داریم