2777
2789
عنوان

امروز به شوهرم گفتم نهایت پنج سال باهات بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1504 بازدید | 93 پست
همچنین موجودی مگه احساسات داره ؟؟فقط دوست داره دیگرانو تحقیر کنه مث ادمای خودشیفتس

عصبیه ولی بعدش زود پشیمون میشه و مثلاً با پول دادن جبران می‌کنه ببردش مشاور تا حد زیادی خوب میشه شوهر منم کپی این بود حتی کتک کاری میکرد با دارو و زوج درمانی خییلی خوب شده 

البته منم رفتارهام بهتر شده و اطلاعاتم بالاتر رفته 

عصبیه ولی بعدش زود پشیمون میشه و مثلاً با پول دادن جبران می‌کنه ببردش مشاور تا حد زیادی خوب میشه شوه ...

خدا بهتون صبر بده 

اره با تراپیست مشکل جل میشه ولی باید خود شخص بخواد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج سنتی بزگترین اشتباهه دورو بر هر کی ازدواج سنتی کرده .‌درسته خیلیلشون دارن زندگی میکنن ولی  شوهراشون خیانت هم کردن . 

به هر حال  سنتی اسمش روشه .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ازدواج سنتی بزگترین اشتباهه دورو بر هر کی ازدواج سنتی کرده .‌درسته خیلیلشون دارن زندگی میکنن ولی شو ...

ربطی ندارد خیلی ها هم عاشقانه ازدواج کردند و طرف بازم خیانت کرده..ذات آدماست نه نوع ازدواجشون

ربطی ندارد خیلی ها هم عاشقانه ازدواج کردند و طرف بازم خیانت کرده..ذات آدماست نه نوع ازدواجشون

در سنتی خیلی بیشتره . خیلی بیشتر 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

دقیقا ربطی به نوع ازدواج نداره من اطراف خودم هر کی ازدواج عاشقانه داشته خیانت دیده اینکه نمیشع دلیل که.فقط ذات طرف مهمه

عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤

دیدگاه آقایون با ما خانمها فرق میکنه عزیزم 

از نظر آقایون وقتی که دارند برای فراهم کردن آسایش زن و بچه تلاش میکنن خودش محبت کردنه و یه سری شون اصلا بلد نیستن کلامی محبت کنن در حالی که ما خانمها دوست داریم بهمون با زبون هم محبت بشه 

اینا معنیش این نیست که عشق و محبتی بین زن و شوهر وجود نداره ،فقط تفاوت دید گاهه