2777
2789
عنوان

عاقبت صمیمی شدن با خانواده همسر خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 37 پست

دیگه زمانه ی صمیمیت با همسایه گذشته 

زمان مامانامون همسایه ها معرفت داشتن الان نه 

بی تفاوت بگذر از همشون 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرم که اصلا محلش نمیدم مادرشوهرم خودش میاد به هوای بچه نمیتونم کاریش کنم

باهاش سر سنگین باش قید همسایتم بزن اصلا محلش نده

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

ببین وقتی یکی خبرچینی میکنه و حرفای اونارو به تو میگه

مطمئن باش حرفای توام به اونا میگه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
وای دقیقا عروس اگه ده تا شاهد هم بیاره که خانواده شوهرش فلان کارو کردن باز آدم بده میشه

دقیقا موافقم مایه صرب المثل داریم که میگ عروس بخوان از خانه دربیارن میگن یادزد بودیاهیز

هیچ چیز مثل مرگ قشنگ نیست 🖤🖤🖤
تو عقد چه مشکلاتی داشتید ؟؟هرکجا که باشی با همسایه نباید صمیمی بشی

مهریه پدرشوهرم به بابام گفته مهریه زیاده بابامم گفته کمش میکنم خونه رو ساختین بعد پدرشوهرمم خونه رو که می‌ساخت یکسره میگفت باید سکه هارو کم کنین بابامم میگفت نه اینا به چیزای الکی مثل عکس گذاشتن تو اینستا گیر میدن دنبال بهانن

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

عاقبت صمیمی شدن باهمسایه خانواده شوهرهمینه چون اوناقبل ازینکه توروبشناسن خانواده شوهرمیشناسن به همسایه محل نده جلوخواهرشوهرتم اصلا به روخودت نیار شادباش هرکاری کنی خواهرشوهر زاویه داره

بیشتر از شماخانوادە شوهرت عجیبنبااینکە میدونن همسایە فتنەگرە،باز باهاش ارتباط دارن

خب خیلی صمیمین بازار وگردش وتفریح همجا باهمن

اسی چقد نارحت شدمفقط گذر زمان کمرنگش میکنهتو زیاد کش نده موضوع رو

ممنونم درک میکنی دیگه کش دادنش اعصابمو بیشتر خورد میکنه

همسایه ی بدجنسی دارین

معلومه با خانواده شوهرت خوب باش چون تا آخر عمرت نزدیکترین آدمای زندگیت ایشونن. تا همسایه به خودش اجازه نده بینتون تفرقه بندازه

همسایه منظورش چی بوده از این سخن چینی و تفرقه