2777
2789
عنوان

عاقبت صمیمی شدن با خانواده همسر خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 687 بازدید | 37 پست
همسایه ی بدجنسی دارینمعلومه با خانواده شوهرت خوب باش چون تا آخر عمرت نزدیکترین آدمای زندگیت ایشونن. ...

آخه گلم وقتی خواهرشوهرم پیش اونا بد گویی میکنه اونام چاقوشون دسته پیدا میکنه 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه گلم وقتی خواهرشوهرم پیش اونا بد گویی میکنه اونام چاقوشون دسته پیدا میکنه

همینجور که همسایه به دروغ از شما ب ایشون حرف زده .شاید حرفهایی ک از طرف اونا واسه شما آورده هم دروغ باشه

همسایه ی بدجنسی دارینمعلومه با خانواده شوهرت خوب باش چون تا آخر عمرت نزدیکترین آدمای زندگیت ایشونن. ...

من با مادرشوهرم خوبم ولی خواهرشوهرم یکسره بد منو میگه یا میخواد منو بد جلوه بده خوده همین همسایه گفته بود آره ما گفتیم تو سیاست نداری

همینجور که همسایه به دروغ از شما ب ایشون حرف زده .شاید حرفهایی ک از طرف اونا واسه شما آورده هم دروغ ...

نه راسته چون به یکی دیگم این حرفو زده

من باشم با خانواده شوهر  معمولی ولی  با احترام رفتار می کنم  وخیلی هم باهاشون گرم نمی گیرم وحد و مرزها رو رعایت میکنم 

و بعد هم سعی می کنم سرم رو با یه کاری گرم کنم که خیلی به این مسایل فکر نکنم

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

نه راسته چون به یکی دیگم این حرفو زده

پیش مادر شوهرت ک باش خوبی درد و دل کن بگو دلم نمیخواد غریبه بین من و خانواده حرف ببره و بیاره...من شما رو خانواده خودم میدونم هیچ وقت دلم نمیخواد کسی ازتون بد بگه یا خدای نکرده درمورد شما به کسی حرف بدی بزنم و توقع دارم که طرف مقابلم هم همینا رو رعایت کنه تا کسی ب خودش اجازه نده تفرقه بندازه

پیش مادر شوهرت ک باش خوبی درد و دل کن بگو دلم نمیخواد غریبه بین من و خانواده حرف ببره و بیاره...من ش ...

مادرشوهرم بنده خدا کاره نیست زندگی دست دخترشه