2777
2789
عنوان

لطفا خانمای متاهل بدون بی احترامی راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 85 پست
نوار بهداشتی اختراع شده اگر در جریان نیستید 😄اسی دستمال نذار یه خانومه گذاشته بود بعد نمیدونم طی چه ...

بله عزیزم چشم انجام نمیدم 

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دقیقاااا منم به همین فکر کردم... خدایی این چه سمی بود گفت به بنده خدا ... رطوبت میگیره عفونت میک ...

نه اینکه نرن. ولی باید حداقل 10دیقه صبر کن پاهاشون رو بالا بگیرن تا روند بارداری راحت صورت بگیره یهو نباید بلند بشه و ولی بعدش میتونه بره دستشویی

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اول برید چکاب

چشم بله دکترم همینو گفتن قبل ازدواجم ولی کلا خواستم ببینم کسی از دوستای گلمون تجربه در مورد تغذیه یا هر چیز دیگه ای غیر از موارد پزشکی داره مه بگه..بازم ممنون عزیزم

بله عزیزم ممنون از راهنماییتون اره قصد دارم برم دکتر زنان ولی متاسفانه از بس درگیری کار و شاید تنبلی ...

🌹

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

ب این زودی؟دلیلت منطقی داری؟شاخ درمیاری از پشیمونی این حرف منو یادت بمونه

بله عزیزم من چون سنم بالاس و دوست دارن ازدواج کنم فرصت ندارم و البته مه شماهم درست میگین بعد ازدواج نباید زود بچه دار شد البته که اگه شرایط اوکی باشه

از شما بزرگترم الانولی درسته قصدش رو نداشتیماتفاقا داستانش رو همین امروز ظهر پست کردم و تاپیک یکی مو ...

بله عزیزم حتما میخونمش