2777
2789
عنوان

لطفا خانمای متاهل بدون بی احترامی راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 85 پست
عزیزم شما حتما سنتون کم بوده یا قصد بچه دار شدن نداشنی من سنم بالاس حدود ۳۸ سال و دلم میخواد بچه دار ...

از شما بزرگترم الان

ولی درسته قصدش رو نداشتیم

اتفاقا داستانش رو همین امروز ظهر پست کردم و تاپیک یکی مونده به آخرمه

بله عزیزم منظورم غذاهای خاص یا چیز خاصی هست که باید در نظر گرفت نه حلوگیری نمیکنم ولی بدلیل شغل همسر ...

هیچی نیاز نیست هر چی حساس باشی بیشتر اذیت میشی 

یه هنر یاد بگیر مشغولش بشو 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه برام دغدغه شده و استرس همینو دارم یعنی معذرت میخوام هر دفعه قبل رابطه انگار هدفم فقط بچ ...

سعی کن غداتو ارگانیک بخوری بدنت قوی بشه با دارو شیمیایی معده تو پر نکن 

خودشناسی DNA plus

امیدوارم هر چیزی که دوست دارید و صلاحه اتفاق بیفته 

بشخصه قصد فرزندآوری ندارم و بنظرم کمی به خودتون وقت بدید تا مدتی از ازدواجتون بگذره 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
میخواستم همین بگم این چکاره اخه

بله عزیزم متاسفانه من به دستمال کاغذی حساسم معذرت میخوام حتی بعد سرویس هم به سختی استفاده نیکنم و تا بتونم استفاده نمیکنم بازم ممنون از شما 

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
بله متاسفانه برام دغدغه شده و استرس همینو دارم یعنی معذرت میخوام هر دفعه قبل رابطه انگار هدفم فقط بچ ...

همسرتون چندسالشونه

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
بله عزیزم درست میگین قبل ازدواج رفتم گفت تا ازدواج کردی بیا یه سری ازمایش و سونو بنویسم حالا میخوام ...

بهترین کار اینه حتما مراجعه کنید گلم

و حتما سونوگرافی سینه و رحم بدین

چکاب کامل خون

روزای تخمک گذاریت خیلی احتمالش بیشتره برای بارداری چکاپم بده کامل قبل بارداری مشکلی نباشه، میتونه همسرتم آزمایش اسپرم بده ضعیف نباشن

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

امیدوارم هر چیزی که دوست دارید و صلاحه اتفاق بیفته بشخصه قصد فرزندآوری ندارم و بنظرم کمی به خودتون و ...

ممنون عزیزم انشااله بهترینا نصیب شما بشه متاسفانه چون سن بالا ازدواج کردم و قصد بچه دار شدم این شده برام دغدغه ..ممنون از دعای قشنگتون😘

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
اسی دستمال کاغذی نزاری توی لباست ها عفونت میگیری بعضی ها عجب راهنمایی هایی میکنن🤦🏻‍♀️

وای دقیقاااا منم به همین فکر کردم... خدایی این چه سمی بود گفت به بنده خدا ... رطوبت میگیره عفونت میکنه .... یا اون یکی گفت قبلش برو دستشویی که بعدش بخوابی ... کلا خانم ها باید بعد از رابطه حتما برن دستشویی و ادرار کنن که میزان عفونت ادراریشون کم بشع