بله عزیزم متاسفانه من به دستمال کاغذی حساسم معذرت میخوام حتی بعد سرویس هم به سختی استفاده نیکنم و تا ...
منم همین طورم خیلی خوبه رعایت کنید تو دوران بارداری عفونت نگیرید استرس نداشته باش روزی ۷ تا بادوم و پسته بخور سه شیره بخور خودتو تقویت کن روزای تخمک گذاری تون اقدام کنید
روزای تخمک گذاریت خیلی احتمالش بیشتره برای بارداری چکاپم بده کامل قبل بارداری مشکلی نباشه، میتونه هم ...
بله عزیزم ممنون از راهنماییتون اره قصد دارم برم دکتر زنان ولی متاسفانه از بس درگیری کار و شاید تنبلی هم باعث شده فعلا نرم که انشاالله طی چند روز اینده میرم
اسی دستمال نذار یه خانومه گذاشته بود بعد نمیدونم طی چه فعل و انفعالاتی وارد رحمش شده بود،چرک و عفونت و ... فکر کرده بود غده س و سرطانه و ... بعدا دیده بودن همون دستمال بوده که رفته بالا و عفونت کرده
وای دقیقاااا منم به همین فکر کردم... خدایی این چه سمی بود گفت به بنده خدا ... رطوبت میگیره عفونت میک ...
توصیه های خاله خانباجی میکنن
فقط باعث مریضی و مشکلات میشه نه بارداری زودتر
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂