2777
2789
عنوان

لطفا خانمای متاهل بدون بی احترامی راهنمایی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1363 بازدید | 85 پست
روانشناس میگه بعد ۲۰ سال بچه دارشین ؟یکم دیر نیست پیر میشن که

کی من همچین حرفی زدم عزیز؟

خودم کلا قصد بچه دار شدن نداشتم و ۲۰ سال بعد ازدواجم باردار شدم

ولی از نظر روانشناس ها حداقل ۲ سال باید از زندگی مشترک بگذره و باردار شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این که زود بچه دار شدم پشیمونم البته من جلوگیری داشتم

زندگی رو یکم باید سبک سنگین کرد از همه چی که مطمئن شدی بعد بچه وگرنه 6 ماه اول همه زندگیا گل و بلبله

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری قبلیمarezooo80

بله عزیزم متاسفانه من به دستمال کاغذی حساسم معذرت میخوام حتی بعد سرویس هم به سختی استفاده نیکنم و تا ...

منم همین طورم خیلی خوبه رعایت کنید تو دوران بارداری عفونت نگیرید استرس نداشته باش روزی ۷ تا بادوم و پسته بخور سه شیره بخور خودتو تقویت کن روزای تخمک گذاری تون اقدام کنید

خودشناسی DNA plus
سنم زیاد عزیزم

همینطور اقدام کن. و اگر نیاز تقویت کن خودت و همسرت رو... روزای تخمک گذاری حتما افدام کن یکشب در میون

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
کی من همچین حرفی زدم عزیز؟خودم کلا قصد بچه دار شدن نداشتم و ۲۰ سال بعد ازدواجم باردار شدمولی از نظر ...

روانشناس ها خیلی حرف های الکی میزنن یکی میبینی همون‌شب ازدواجشم مناسبه یکی ده سالم‌بگذره مناسب نیست که بچه دار شه

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
روزای تخمک گذاریت خیلی احتمالش بیشتره برای بارداری چکاپم بده کامل قبل بارداری مشکلی نباشه، میتونه هم ...

بله عزیزم ممنون از راهنماییتون اره قصد دارم برم دکتر زنان ولی متاسفانه از بس درگیری کار و شاید تنبلی هم باعث شده فعلا نرم که انشاالله طی چند روز اینده میرم

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍
والا خیلیا بعد ۲۰ سال از ازدواجشون دیگه یائسه شدن 😂😂😂😂

دوست عزیز من نگفتم ۲۰ سال بعد ازدواج بچه دار بشید.

موقعیت خودم رو عرض کردم

در ضمن، یائسه هم نشدم😊اتفاقا داستانش تاپیک یکی مونده به آخرمه

نه گند نزنه به تختش

نوار بهداشتی اختراع شده اگر در جریان نیستید 😄

اسی دستمال نذار یه خانومه گذاشته بود بعد نمیدونم طی چه فعل و انفعالاتی وارد رحمش شده بود،چرک و عفونت و ... فکر کرده بود غده س و سرطانه و ... بعدا دیده بودن همون دستمال بوده که رفته بالا و عفونت کرده 

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
وای دقیقاااا منم به همین فکر کردم... خدایی این چه سمی بود گفت به بنده خدا ... رطوبت میگیره عفونت میک ...

توصیه های خاله خانباجی میکنن 

فقط باعث مریضی و مشکلات میشه نه بارداری زودتر 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

همینطور اقدام کن. و اگر نیاز تقویت کن خودت و همسرت رو... روزای تخمک گذاری حتما افدام کن یکشب در میون

ممنون از راهنماییت عزیزم❤

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍