2777
2789

غذای سنتی شهرتون چیه؟

خوراکی مقوی و خاص شهرتون چیه؟

معرفی کنید لطفا

حتی اگر فکر میکنید خیلی معروف یا خیلی تکراریه هم باز معرفیش کنید

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

شهر عشق 

شهر راز شهر بهار نارنج  شیراز 

کلم پلو

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهر صفا و صمیمیت بلوچستان زیبام💙🌸

غذای محلی زیاد داریم ولی بریانی و تباهیگ خیلی معروف هستند

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."خدایا من زمزمه میکنم نامت را و تو آرام کن قلبم را💙🌸"

شهر عشق شهر راز شهر بهار نارنج شیراز کلم پلو

کلم‌پلو دوپیازه اشکنه یخنی‌ِعدس‌کلم

و.....

کامل معرفی کن دختر

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

کلم‌پلو دوپیازه اشکنه یخنی‌ِعدس‌کلمو.....کامل معرفی کن دختر

حسش ندارم🥲

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یاسوجی هستم بربری شلشلی اش دوغ فک کنم غذاهای محلیمون باشه نمیدونم حقیقتش 😂

عزیزم غذای خاص شما شله‌ماشکی هست بقیه‌ش عمومیه