2777
2789

خانوما بنظرتون زندگی با شوهر تنها تو شهر غریب خوبه یا نه 

نامزدم میگه ممکنه بعد ازدواج بریم شهر بزرگتری.. من میترسم

از تجربتون بگین

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

اگ شهر با امکاناتی باشه خوبه  

مثلن تهران و رشت خوبن ادم حس غریبی نداره 

ولی من یزد بود دلم میگرفت هیشکی تو کوچه خیابون نبودن زیاد 

مذهبی ان خیلی 

خونگرم و مهربوننا 

ولی محلی ان 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ شهر با امکاناتی باشه خوبه مثلن تهران و رشت خوبن ادم حس غریبی نداره ولی من یزد بود دلم میگرفت هیش ...

رابطت با شوهرت چطور بود

بنظرت رابطه زن و شوهر تو شهر غریب باشن گرم تر و بهتره یا کنار دوست و آشنا

اگ شهر با امکاناتی باشه خوبه مثلن تهران و رشت خوبن ادم حس غریبی نداره ولی من یزد بود دلم میگرفت هیش ...

این نکته هم که ایشون گفت مهمه. اگر شهر بزرگ زندگی کردی شهر کوچیک بری خیلی اذیت میشی. خیلی خیلی زیاد.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
رابطت با شوهرت چطور بودبنظرت رابطه زن و شوهر تو شهر غریب باشن گرم تر و بهتره یا کنار دوست و آشنا

رابطمون خوب بود 

‏من زیر تریلی هم برم، خون و مالی در حال جون دادن باشم، یکی هست که بیاد بگه: ناراحتی چرا؟ بابا همه مشکل دارن، خیلی‌ها آرزو دارن جای تو باشن...

این نکته هم که ایشون گفت مهمه. اگر شهر بزرگ زندگی کردی شهر کوچیک بری خیلی اذیت میشی. خیلی خیلی زیاد.

شهرم نشبتا کوچیکه ولی خب امکاناتش هم خوبه ولی شهر بزرگتری قراره بریم مثل تهران اصفهان مشهد

خوبه ولی اگه خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد تنهایی خیلی سخته من یک هفتس پام شکسته وقتایی ک شوهرم سرکاره ...

الهی عزیزم

رابطتت با شوهرت چطوره مثلا سرد نمیشین از هم یا فاضله بینتون نیفتاده؟ 

پس یعنی کلا اهل معاشرت نیستی؟اگر آره زیاد اذیت نمیشی.

ن زیاد علاقه ندارم دورم شلوغ باشه بیشتر دوست دارم با افراد کم اما خوبی در ارتباط باشم