2777
2789
عنوان

خانومایی که شهری غریبین یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 24 پست

من ۱۰ ساله تو همین شرایطم 

از بدیهاش تنهایی تو تمام سختی هاست 

من بارها شده رفتم بیمارستان حتی با حال بد و درد شدید خودم داروهامو تهیه کردم خودم خودمو بستری کردم 😁

سزارین اورژانسی شدم دو بار هر دوبار عملم تنها بودم چند روز بعد خانواده رسیدن و..لینا نمونه هاشه فقط

باید قوی باشی خیلی و مستقل..

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

چرا سرد بشیم؟رابطمون خداروشکر خیلی خوبه شوهرم خیلی خیلی مهربون و صبوره

خداروشکر عزیزم

من میترسم مثلا بریم اونجا سرمون شلوغ بشه مشغله کاری و فکریمون زیاد بشه از صمیمیت بینمون کم بشه😢

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۱۰ ساله تو همین شرایطم از بدیهاش تنهایی تو تمام سختی هاست من بارها شده رفتم بیمارستان حتی با حال ...

عزیزم تو اینا که میگی شوهرت کنارت بود؟ 

من اینارو میتونم تحمل کنم با اینکه خیلی شرایط سختی هستن 

اما مثلا چیزی مثل کم شدن صمیمیت بین خودمو شوهرم و اینا رو نه 😢

خداروشکر عزیزممن میترسم مثلا بریم اونجا سرمون شلوغ بشه مشغله کاری و فکریمون زیاد بشه از صمیمیت بینمو ...

نه بابا اصلا

من خودم پرستارم هرروز شیفتم شوهرمم شغلش آزاده و صب تا شب سرکاره ولی اصلا هیچوقت این مشغله های کاری رو احساسمون تاثیری نذاشته

نه بابا اصلامن خودم پرستارم هرروز شیفتم شوهرمم شغلش آزاده و صب تا شب سرکاره ولی اصلا هیچوقت این مشغل ...

خداروشکر🥲💖

عزیزم تو اینا که میگی شوهرت کنارت بود؟ من اینارو میتونم تحمل کنم با اینکه خیلی شرایط سختی هستن اما م ...

گلم بچه دارم تو غربت بچه رو میسپرم شوهرم 

مثلا دو شب کیسه ابم پاره شد همسرمو کذاشتم خونه پیش بچه ن خودم تنها رفتم بیمارستان

خیلی وقتا هم سرکاره همسرم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

گلم بچه دارم تو غربت بچه رو میسپرم شوهرم مثلا دو شب کیسه ابم پاره شد همسرمو کذاشتم خونه پیش بچه ن خو ...

عزیزم واقعا شاه زنی هستی شما🥲🩷