2777
2789

چند ساله تاپیک میزنم که با یه خانوم مثل خودم متاهل و بچه دار دوست شم انقد منفیه برداشت ها و نگاه ها که فقط مرد هست که بهم درخواست دوستی میده، حتی تا دم کوچه آدمم حاظزن بیان از یه شهر دیگه ولی امان از همجنش خودمون، مگه من گفتم خونه هم بریم که قضیه رو جنایی میکنین بعضیا؟ من نه زن خرابم نه دزدم نه شیاد، نه نشناخته خونه کسی میرم نه نشناخته کسیو خونم راه میدم، از پشت کوه نیومدم نتونم تشخیص بدم راست و دروغا رو... به سرحدی از تنهایی و داغون بودن رسیدم دیگه بریدم،، 😭😭😭😭😭💔💔چقد راحت بعضیا دل میشکنن، من فقط گقتم مجازی دوست شیم مطمئن شدین من آدم درستی ام قرار بزاریم پارک قدم بزنیم، شماها زن نیستین؟ تنهایی نمیکشین تو زندگیتون؟ اصلا نیاژ نمیبینین با یه همجنستون تو شهری که ساکنین دوست شین؟ 

ماشالله خصوصیای همین سایتو برملا کنن کرور کرور زن و مردمتاهله که یواشکی میچتن اونوقت من بدبخت که 15 ساله تو کرج از تنهایی پوسیدم حق ندارم با یه همجنسم دوست شم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

تو همین بستر درد و دل کنید خیلیا هستن حتما نیاز به خصوصی نیست .... البته گاهی انقدر احساس نزدیکی و صمیمیت دست میده که تاپیکاتون توسط شخص هدف دنبال میشه

آقا، جنتلمن، مرد آلفا، نسل z، کاریزماتیک، cute,  attractive,  sweet, lovely.... فروتن، این آخری رو یکی از اعضا گفت یادت رفته منم دیدم راس میگه نوشتم فروتن

مگر اینکه ادم عقب مونده ی ذهنی باشه مجازی و تو یک سایت دنبال دوست برای رفت و امد باشهفکر میکنید دزدا ...

سالهای پیش اوایل نی نی سایت خیلیا تو همین سایت باهم دوست میشدن قرار میذاشتن همشونم خوب بودن، الان انگار همه چی عوض شده ادما از همدیگه میترسن انگار

خب چرا نمیری باشگاه دوست پیدا کنی ؟ فرض بگیر یک نفر اینجا بهت اعتماد کنه خودت چطور میخوای اعتماد کمی ...

باشگاه میرم،هر کی ورزششو میکنه میره خونش،اکثرا هم مجرد و کم سنن،اصلا تو فاز دوست شدن نیستن حرف نمیزنه کسی با کسی

مگر اینکه ادم عقب مونده ی ذهنی باشه مجازی و تو یک سایت دنبال دوست برای رفت و امد باشهفکر میکنید دزدا ...

خودت چی؟ تو هم ادب و شعورت میلنگه،، میبینی طرف حالش بده می یای بیشتر طعنه و نیش میزنی؟ خدا سرت بیاره الهی