2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب سطحت داره

۱۴۰۵ قراره کنکور بدم و ۲_۳ منبع رو میخام بزنم

ببخشید یه سوال،به نظرت بهتر نیس به جای مبتکران شیمی،بیام جامع خیلی سبز و بعد نردبام جامع و فصل آزمون رو بزنم؟چون تعداد تست های مبتکران برابری میکنه با این سه کتابی ک گفتم

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

۱۴۰۵ قراره کنکور بدم و ۲_۳ منبع رو میخام بزنمببخشید یه سوال،به نظرت بهتر نیس به جای مبتکران شیمی،بیا ...

من ب شخصه حتی ی جمله از کتاب خیلی سبز رو نمیتونستم باهاش ارتباط بگیرم.

خیلی برام نامفهوم بود

بنظرم باید بری کتاب فروشی کتابو از نزدیک ببینی و بخونی.

اما خب در کل سطح مبتکران خیلی بالاتره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من ب شخصه حتی ی جمله از کتاب خیلی سبز رو نمیتونستم باهاش ارتباط بگیرم.خیلی برام نامفهوم بودبنظرم بای ...

خیلی سبز جامع منظورته؟

نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین

خیلی سبز جامع منظورته؟

پرسش های چهار گزینه ای

نردبام

شب امتحان

...

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹