2777
2789
سز سخته طبیعی سخت تر واقعا خدا به همه باردارا کمک کنه

طبیعی از۳۰ هفته ببعد ورزش مخصوص داره 

روغن میتونی بزنی 

حتی من شنیدم رابطه داشتن برای زایمان طبیعی خیلی خوبه 

ازطرفی پیاده روی هفته های آخر

کافیه درد بکشی برسی بیمارستان بعد زایمان سرپا میشی 

اما سزارین اول بدبختیاس اونایی ک سزارین میکنن سرشون کلاه میره یکیش من

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی ولی سزارین اشتباهه دل وروده و شکمو جابجا می‌کنن تا ب رحم برسن

من اولی طبیعی بود کل دردای شدیدم یکی دو ساعت بود

دومی بریچ بود اجباری سز شدم 

بعد از عمل واقعا همون دردارو داشتم 

کاربر سال ۹۶ هستم
طبیعی از۳۰ هفته ببعد ورزش مخصوص داره روغن میتونی بزنی حتی من شنیدم رابطه داشتن برای زایمان طبیعی خیل ...

اره ولی به خدا من هم حین طبیعی درد کشیدم هم بعدش تا ۲۰ روز نه میتونستم بشینم نه راحت دستشویی برم همروئید گرفتم 

واسه من سه بار اومدن ماساژ شکمی دادن وای مرگو به چشم دیدم اخه بگو لعنت بهتون شکم پاره رو چطوری میشه ...

اون ماساژو میدن لخته های خون از رحم بیاد بیرون 

برای منو ماساژ ندادن دکتر نذاشت نفهمیدم بخاطر چی مال من یکیو نذاشت 

میترسم بعدا دردسر شه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

عزیزم اپیدورال از چهار سانت میزنن من تو بیمارستان که رسیدم سریع هفت سانت شدم بهم نزدن گفتن دیر اومدی داری زایمان می‌کنی دیره دیگه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
عزیزم اپیدورال از چهار سانت میزنن من تو بیمارستان که رسیدم سریع هفت سانت شدم بهم نزدن گفتن دیر اومدی ...

خوشبحالتون به من که میگن ۷ سانت و یا برای بخیه فقط تازه اونم میگفتن اگه اگه بزنیم

اره ولی به خدا من هم حین طبیعی درد کشیدم هم بعدش تا ۲۰ روز نه میتونستم بشینم نه راحت دستشویی برم همر ...

منم ازسزارین  هموروئید گرفتم عمل کردم مرگو دیدم ب چشم

منم ازسزارین هموروئید گرفتم عمل کردم مرگو دیدم ب چشم

وای خیلی سخته من موند همونجوری فقط کوچیک شد با دارو الان میترسم باز شدید میشه میدونم 

فقط عزیزم سز که زور زدن توش نیست پس چرا باز شما دچارش شدی؟

اون ماساژو میدن لخته های خون از رحم بیاد بیرون برای منو ماساژ ندادن دکتر نذاشت نفهمیدم بخاطر چی مال ...

شاید وقتی بی حس بودی برات انجام دادن چون دردش وحشتناکه معمولا تا بدن بی حسه ماساژ میدن

کاربر سال ۹۶ هستم
وای خیلی سخته من موند همونجوری فقط کوچیک شد با دارو الان میترسم باز شدید میشه میدونم فقط عزیزم سز که ...

من یبوست گرفتم