2777
2789
عنوان

بچم از چند نفر کتک خورده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1517 بازدید | 33 پست

ببخشید ولی کار شوهرتان اشتباهه بچه هستن پسر منم تو مدرسه همین اتفاق افتاد چیزی نگفتیم فرداش با دوستان آشتی کرد 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

میخواستم توی تایپیک قبلیت بگم 

وای چه دنیای وحشت ناکی شده هیچکس حوصله بچه ها رو نداره اغلب از بچه ها با نفرت حرف میزنن مثل خیلی از کاربرای اینجا .... روزی صدتا تایپیک در مورد حمایت از بچه گربه ها زده میشه و همه غش و ضعف میکنن ولی اگه یه مادر بیاد اینجا بگه من سه یا چهار تا بچه دارم انگار جرم کرده و صدنفر بهش، می‌توپن طفلک بچه ها طفلک این موجودات کوچولوی بی پناه ..... راستی استارتر خوش به حالت بابت اون فرشته های نازی که داری 🥰🥰

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید ولی کار شوهرتان اشتباهه بچه هستن پسر منم تو مدرسه همین اتفاق افتاد چیزی نگفتیم فرداش با دوستا ...

من آموزگار دبستان پسرانه هستم پسر بچه ها در نبود معاون یا معلم زنگ تفریح در حد مرگ همدیگرو میزنن بعد دو دقیقه بعد میبینی دست انداختن دور گردن هم به هم خوراکی تعارف میکنن 🤦‍♀️🤦‍♀️

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
من آموزگار دبستان پسرانه هستم پسر بچه ها در نبود معاون یا معلم زنگ تفریح در حد مرگ همدیگرو میزنن بعد ...

دقیقا همینه نمیدونم چرا والدین دخالت میکنن

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚