2777
2789

من یه بار توی روی مادر شوهرم گفتم دوری و دوستی،بخدا که همینه،الان ارزشو احترامم از دوتا جاریام که خونه های بغل دستی مادرشوهرمن خیلی بیشتر

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی یواشکی برید ازاونجا..اگرم نه رابطه ات روکم کن محلشون نده گلایه هم نکن زندگی کن چقد مگه عم ...

نمیشه 

نمیشه هم خداییش نادیده بگیری کاراشونو نمیدونی چقد سخته منم ادم خونسردی نیستم واقعا روی مخه ایشالا جای من نباشی بفهمه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
الان باهمیدمیگم من تا کی اینجا میمونم هرکی میگه ۲۰ سال به بالا پیشه ننه شوهرم دلم میخواد خودمو راحت ...

باهم منطورتو نفهمیدم باخانواده شوهر که نهههه جداییم ولی از الطافشون از همون دورهم بی بهره نیستم...باهمسرم بله داریم زندکی میکنیم وسه بچه دارم..اگر شرایط رو نمیتونید تعییر بدید خوش باشید محل ندید میخواد هرکی باشه باورکن ادمهارو نمیشه تغییر داد زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
آرامش خودت مهمه یا کابینت و کند دیواری

وقتی شوهرم بحرفم نمبکنه چیکار کنم کاش لاقل پول خرید خونه داشتیم عرضه رهن کنه هم نداره به حرف اونایه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

پا نشو به جاش به گردش و تفریحتون ادامه بدین تا دق کنه، بهش بی محلی کن، هرکاری میکنه هر حرفی میزنه فقط بی محلی، مثل دیوار باش، رفت و امدم نکن زیاد، اینجوری بیشتر حرص میخوره 

من یه بار توی روی مادر شوهرم گفتم دوری و دوستی،بخدا که همینه،الان ارزشو احترامم از دوتا جاریام که خو ...

درسته

گلایه چی گلم اونا چوب و فرو میکنن میگن ما کاری نکردیم و مهربونیم دم نزنید برا من که اینطوریاس

دقیقا درکت میکنم ازمنم همینن لعنتیا ...باورکن از بس قلب ننو شکستن آرامش توی زندگیشون ندارن خدا ادم بد رولعنت کنه 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
پا نشو به جاش به گردش و تفریحتون ادامه بدین تا دق کنه، بهش بی محلی کن، هرکاری میکنه هر حرفی میزنه فق ...

😂مادرشوهره همین الانشم تا مرز سکته پیش رفته

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
پا نشو به جاش به گردش و تفریحتون ادامه بدین تا دق کنه، بهش بی محلی کن، هرکاری میکنه هر حرفی میزنه فق ...

نمیشه خاهر نادیده بگیری کاراشو‌ خیلی اذیت میکنه میره خونه فامیلا من بدگوییم میکنه یا تو حیاط بلند بلند چرت میگه من بفهمم الان که یکهفته نرفتم فدا سرم ناراحت بشه بگه نمیان مهم نیست برام دیگه قبلا مبگفتم بررکتره هر روز میرفتم خونش هبچی نمیگقتم ولی نمیفهمه 

یه بار خونه مادرشوهرم دعوت بودیم دختر برادر شوهر ۶  سالشه اومد پیش ما، مادرشوهرم گفت دخترم کی اومده خونت، میمونن شب یا میرن، باور کن انقدر ازش بدم اومد تازه فهمیدم من چون دورم اینارو نمیشناسم قربون مادرم بشم که شب خاستگاری شرط گذاشت که من تو شهر خودمون زندگی کنم اونا ام قبول کردن، هرچند هی پارازیت مینداختن که نشه ولی شد الانم خداروششکر شوهرم به اینجا عادت کرده و از شهر خودشون بیزاره

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖