الان باهمیدمیگم من تا کی اینجا میمونم هرکی میگه ۲۰ سال به بالا پیشه ننه شوهرم دلم میخواد خودمو راحت ...
باهم منطورتو نفهمیدم باخانواده شوهر که نهههه جداییم ولی از الطافشون از همون دورهم بی بهره نیستم...باهمسرم بله داریم زندکی میکنیم وسه بچه دارم..اگر شرایط رو نمیتونید تعییر بدید خوش باشید محل ندید میخواد هرکی باشه باورکن ادمهارو نمیشه تغییر داد زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید
نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
پا نشو به جاش به گردش و تفریحتون ادامه بدین تا دق کنه، بهش بی محلی کن، هرکاری میکنه هر حرفی میزنه فقط بی محلی، مثل دیوار باش، رفت و امدم نکن زیاد، اینجوری بیشتر حرص میخوره
یه بار خونه مادرشوهرم دعوت بودیم دختر برادر شوهر ۶ سالشه اومد پیش ما، مادرشوهرم گفت دخترم کی اومده خونت، میمونن شب یا میرن، باور کن انقدر ازش بدم اومد تازه فهمیدم من چون دورم اینارو نمیشناسم قربون مادرم بشم که شب خاستگاری شرط گذاشت که من تو شهر خودمون زندگی کنم اونا ام قبول کردن، هرچند هی پارازیت مینداختن که نشه ولی شد الانم خداروششکر شوهرم به اینجا عادت کرده و از شهر خودشون بیزاره
یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم اللهم عجل لولیک الفرج💖