2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میگی اما با اینکه بشدت سختمه ابنجا نمبتونم بچه هامو بذارم برم گناهی نکردن بعدشم شوهرم اخلاقی دا ...

مادرشوهرت دق بده

مدام دوست هات دعوت کن بزن برقص

مدام مهمونی بگیر

شب ها فیلم ببین برو حیاط هی بیا

آب گاز برق زیاد مصرف کن

بهش محل نده

هر حرفی زد سکوت کن سکووووووووت تا ادب بشن

از دخترت حرف کشید خودت برو بگو چرا از بچه می‌پرسی آره رفتیم پارک سینما خوب ک چی الان میگی بمونم خونه نرم بیا خونه خودت 

دقیقا درکت میکنم ازمنم همینن لعنتیا ...باورکن از بس قلب ننو شکستن آرامش توی زندگیشون ندارن خدا ادم ب ...

برا منم اوتقدر ادیتم کردن که دخترش الان چند سال خونه ننشه طلاقش نمیدن هرجا میره میگه مطلقه ام اون وووو خدا اتیشش بزنه مقصر خودشم داره پابه پای من میسوزه خداروشکر

نمیشه خاهر نادیده بگیری کاراشو‌ خیلی اذیت میکنه میره خونه فامیلا من بدگوییم میکنه یا تو حیاط بلند بل ...

اهنگ بزار نشو صداشونو من از این استیکر چیه بلند میکنم صداشون نیاد با خواهرشم یکی دوساله قطع رابطه کردم تو راپله میبینمش به هم سلامم نمیدیم

خودت رو اذیت نکن ،چرا می خوای دوراز جون خودت رو مریض کنی ،شما که کاری نکردی اون که داره حرص میخوره ،هیچ وقت بی احترامی نکن یه روز متوجه میشه 

الان هم پاشو دست بچت رو بگیر ببر یه وری شما که دعوت نیستید 

چرا بمونید اونجا ،ببر بیرون تا شب بمونید اینکه ناراحتی نداره

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
مادرشوهرت دق بدهمدام دوست هات دعوت کن بزن برقصمدام مهمونی بگیرشب ها فیلم ببین برو حیاط هی بیاآب گاز ...

همینکار خوبه با اینا کرد بدرک ناراحت بشه هرچی هبچی نمبگی فک میکنن خری نمیفهمی

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
میگه بریم ولی نمیذارن خودشم عرضه نداره

خونه پدر شوهرم سه طبقه و همسرم تک فرزند  اول ازدواج هر چی اصرار اصرار خونه پدرم دک طبقه خالی نمیشه تنهاشون بزارم گفتم منو بکشی نمیام‌اونجا ی اتاق پایین شهر کرایه کن ولی نمیام اونجا...آخرش تسلیم شد و نرفتم .‌با خانواده شوهر جهنم زندگی کردن