2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز کنید بفروشید شونعزیزم من زندگی تو یه خونه 40_50 متری بدون امکانات با آرامش رو به زندگی در کنار م ...

منم بخدا شوهرم راضی نیمشه پول خرید که نداریم رهنم میدونم نمبکنه خونوادش نمیزارن موندم

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
توم بی عرضه ای قهر و دعوا راه بنداز تا جداشین اون پیش ننه باباش نشسته اونکه اذیته تویی

بی عرضه نیستم تا جاییکه تونستم بهش گفتم دعوا مردم گریه کردم اما بدتر شده حتی لج کنه میگه میخای بمون میخای نمون اینجا مجبورم با زبون بفهونم 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

رابطت رو کم کن مواقع اضطراری بروگاها...رابطتو باشوهرت بد نکنی که بعدبیچارت میکنه زنه...دونفر به یک نفر میشن..من بیست ساله زندگی میکنم هرتوهین و تحفیری از قوم شوهر شنیدم دم نزدم تااومدم به شوهرم بگم طرف اونارو گرف اصلا شوهرمن اگه سگ همسایه پارس کنه میگه تومقصری درحالی که خدا شاهد و ناظر هیچوقت بی احترامی نکردم و همشون واسه بدی زبانزد همن

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
رابطت رو کم کن مواقع اضطراری بروگاها...رابطتو باشوهرت بد نکنی که بعدبیچارت میکنه زنه...دونفر به یک ن ...

درست میگی حرفی میزنم لج میکنه میگه میخای نمون

چقدر منی دختر اآهههههههههههه😩😩😩😩😩

من ۷،۸ سال دارم میسازم

تو چند وقته اونجایی تازه عروسی

خانوادم از کاراشون نمیان اینجا و مال منم نمیره و ننش هم نمیزااااررره بریم خیلی دعوا کردیم می خودت برو پسرم میمونه

چون شوهرامون بی عرصه و بچه ننه ان

من یه خواهرشوهر مطلقه دارم که اسیرمون کرده

درست میگی حرفی میزنم لج میکنه میگه میخای نمون

اگه میتونی یواشکی برید ازاونجا..اگرم نه رابطه ات روکم کن محلشون نده گلایه هم نکن زندگی کن چقد مگه عمرماست

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
رابطت رو کم کن مواقع اضطراری بروگاها...رابطتو باشوهرت بد نکنی که بعدبیچارت میکنه زنه...دونفر به یک ن ...

الان باهمید

میگم من تا کی اینجا میمونم هرکی میگه ۲۰ سال به بالا پیشه ننه شوهرم دلم میخواد خودمو راحت کنم بخدا داره ده سال میشه انصاف نیس ما کی راحت میشیم

دعا کنید برادرش میخواد بعد سربازی زن بگیره کاش بگیر ببینیم اوصاع خونه چی میشه 

چقدر منی دختر اآهههههههههههه😩😩😩😩😩من ۷،۸ سال دارم میسازمتو چند وقته اونجایی تازه عروسیخانوادم از ...

ن من دوتا بچه دارم

اگه میتونی یواشکی برید ازاونجا..اگرم نه رابطه ات روکم کن محلشون نده گلایه هم نکن زندگی کن چقد مگه عم ...

گلایه چی گلم اونا چوب و فرو میکنن میگن ما کاری نکردیم و مهربونیم دم نزنید برا من که اینطوریاس