2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار خونه مادرشوهرم دعوت بودیم دختر برادر شوهر ۶ سالشه اومد پیش ما، مادرشوهرم گفت دخترم کی اومده ...

بهترین کار کردی این اینقد خبرکشی یاد بچم داده الان نمیزارم زیاد بره هم میره همه رو میپرسه منم چندبار دخترم دعوا مردم ابنقد گربه میکنه خدا لعنتش کن اون زن گنده نباید حرف از بچه بکشه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    
بهترین کار کردی این اینقد خبرکشی یاد بچم داده الان نمیزارم زیاد بره هم میره همه رو میپرسه منم چندبار ...

درکت میکنه نهایت بی شخصیتی و بی عقلی اینه رو تربیت بچه دیگران بارفتار ناپسندت  تاثیر بزاری 

یا بلسم الجروح😭اقاااای من دوستتون دارم  اللهم عجل لولیک الفرج💖

خیلی سخته خداییش ولی محل نده بی‌خیال کلا باشوهرت هماهنگ باش بهتره

باور کن خیلی خودمو نفهمی زدم ولی خسته میشی دیگه اینقد بی احترامی الان که میگم بزار هر زری میخاد بزنه لجش میگیره بیشتر

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

دوتا راه داری 

یا باید انقدر باهاش صمیمی بشی و احترام بزاری که خجالت زده ش کنی یا اینکه  در عین احترام کلا بی تفاوت باشی و برات مهم نباشه که چی میگه در هر صورت  تو رفتار درست داشته باش 

بلند بلند بمن میگفت زنیکه بد منی که تا حالا یه کلام بهش نگفتم یا مثل عروسای دیگه جوابشو ندادم اونوقت ...

خب عزیزم شما ک میدونسی اخلاقش اینجوریه چرا خرج خونه کردین؟ از اول مشخصه همینجوری بودن یهو ک اینطور نشدن. من دقیقا خونه کناری مادرشوهرم اینا ی خونه بود نوساز و شیک و ترتمیز پدرشوهرم اینا خیلی سعی کردن با همسرم بخرن من خدا خدا میکردم معاملشون نشه آخرم سر ۵ تومن ب اختلاف خوردن الان خونه مستاجری با آرامشمو دارم

مدام تو گوش شوهرت بخون تا از اونجا برید ، مظلوم نمایی کن گریه کن از بدی هاش بگو ، جواب نداد دعوا کن تحت فشارش بذار حتی تهدید که میری قهر ولی حتما از اونحا پاشو گور بابای خونه برید یه جا اجاره کنید فقط آرامش داشته باشید 

ببین فقط از اول با قهر و دعوا شروع نکن یه مدت با روی خوش با بهانه با مظلوم نمایی ازش بخواه که از اونجا برید یواش یواش شدتش رو بیشتر کن

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
نمیشه خاهر نادیده بگیری کاراشو‌ خیلی اذیت میکنه میره خونه فامیلا من بدگوییم میکنه یا تو حیاط بلند بل ...

خواهر تو که مادرشوهرت رو میشناختی پس چرا رفتی باهاش تو یه ساختمون بشینی اخه؟!!

خواهر تو که مادرشوهرت رو میشناختی پس چرا رفتی باهاش تو یه ساختمون بشینی اخه؟!!

اونجا خوب بودن نمبدونستم

به عنوان کسی که یه عمر رو به خاطر خانواده ی شوهر تلف کرده میگم ....یا کلا بی محلی کن بهشون طوری که خودشون خسته بشن و با شوهرت گرم بگیر و اینکار باعث میشه شوهرت کم کم ترس رو کنار بزاره و یه کاری کنه ..

یا یدفعه قهر کن و برو تا خونت رو ببرن جایی دیگه ..

غیراز این دوکار کاری نکن ..چون گله کردن و مغز خوری فقط اعصاب و رابطه ات رو با شوهرت خراب میکنه ...

نترس شوهرت هیچ کاریت نمیکنه طلاقت هم نمیده ...

آدم تو سری خور دائم تو سری میخوره قوی باش تا بهت احترام بزارن

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
مدام تو گوش شوهرت بخون تا از اونجا برید ، مظلوم نمایی کن گریه کن از بدی هاش بگو ، جواب نداد دعوا کن ...

زیاد گفتمش نمیکنه حیفش میاد حتی میتونیم ماشینمون بفروشیم رهن کامل کنیم بحرف زن نیست اگه با دعوا هم بگم میگه تو میتونی بری اصن همینی که هسن

به عنوان کسی که یه عمر رو به خاطر خانواده ی شوهر تلف کرده میگم ....یا کلا بی محلی کن بهشون طوری که خ ...

درست میگی اما با اینکه بشدت سختمه ابنجا نمبتونم بچه هامو بذارم برم گناهی نکردن بعدشم شوهرم اخلاقی داره اگه باهاش لج کنی بگی میرم اینا بدتر میکنه

باهم منطورتو نفهمیدم باخانواده شوهر که نهههه جداییم ولی از الطافشون از همون دورهم بی بهره نیستم...با ...

من تازه یک ساله اون بخاطر اینکه سرم گرم مدرسه بچمه از یادم رفته و اوضاعم بهتر وگرنه هر لحظه دلم میخواد از اینجا بریم