نع عزيزم
سايوو درست كرده
اينم دستورش
خورشت باميه
پياز رو ريز بعد سرخ ميكنيم گوشت هاي خرد شد رو اضافه ميكنيم نمك و فلفل و زدچوبه اضافه ميكنيم خوب كه تفت خورد اب رو اضافه ميكنيم ميزاريم نم نم بپزه و ابش از نصف هم كمتر بشه
باميه ها رو بدون خرد كردن و شكاف دادن توي يه تابه بريزيد با يه فنجوم اب با درب بسته تا بخار پز بشن بعد يكم روغن بهش اضافه ميكنيم
اگه نمك خورشت كم بود يكم نمك ميزنيم و زرد چوبه و رب رو خوب توش سرخ ميكنيم و به خورشت اضافه ميكنيم مبزاريم حدود نيم ساعت اخر پخت خورشت با باميه بپزه
اب غذا كه كم شد و حسابي جا افتاد با برنج سرو ميكنيم
نوش جان
https://t.me/kjhfset
با كانال اشپزي با سايو( مهتاب) همراه باشيد