عقدشون محضریه. کادو رو باید توی عقد محضری داد یا تو جشن عروسی؟ و توی محضری فقط من و همسرم پدر و مادرم و پدر و مادر زن داداشم هستن !!! ما خودمون رسم داریم تو جشن عروسی جلو بقیه کادو ها رو میدن . بعد به نظرتون چی کادو بدم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونموقع 10تومن خریده بود یه سال پیشنه عزیزم فقد عقد و عروسی
خب ما رسم سرحنا داریم . یعنی مثلا من که خواهر دامادم باید به اونی که خرج عروسی رو میده یعنی پدرم پول بدم در حد ۱۵ تومن و اینا . برای همین به عروس و داماد یه بار کادو میدیم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خب ما رسم سرحنا داریم . یعنی مثلا من که خواهر دامادم باید به اونی که خرج عروسی رو میده یعنی پدرم پول ...
کجایی هستید تا حالا نشنیده بودم
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
خب ما عقدشون محضریه. من گفتم سر عقد یه ربع غیر بانکی بدم چون خودمونیم . تو عروسی یه النگو .
همین خوبه