2777
2789
عنوان

ویار بارداری پسر

282 بازدید | 35 پست

سلام علیکم

حالتون چطوره خانومای خونه😍و مامانای مهربون😍

با فروردینِ دیر گذر چه میکنید🤦🏻‍♀️😂

خب بریم سر اصل مطلب 

مامانایی که گل پسر دارن یکم از ویار هاتون بگید؟

راست میگن میل به ترشیجات یعنی نی نی پسره؟

ی سوال دیگه هم لطف کنید بهم کمک کنید اینه ک:

من وزنم نسبت به قدم کمه و دوست دارم تو بارداری یکم تپل بشم که بعد بمونه و طبیعی باشه 

شما تجربش رو دارید که راهنماییم کنید🥺🤍

من هم دختر دارم هم پسر سر دخترا از شیرینی بدم میومد خاب الود وبد اخلاق شده بودم میل به غذا نداشتم حالت تهوع شدید تا اخر بارداری داشتم پوست صورتم کدر بدرنگ ولک شد 

سرپسرم عاشق پفک بودم از مرغ وکباب بدم میومد با اینکه خیلی حالت تهوع داشتم ولی باز اشتهام زیاد بود ودوی داشتم همش غذابخورم خوش اخلاق زبر وزرنگ وکاری با صورتی که از شفافیت میدرخشید پوستمم چرب تر شده بود اینا علائم من بو د

آنچه مرانکشد قویترم میکند 

من هم دختر دارم هم پسر سر دخترا از شیرینی بدم میومد خاب الود وبد اخلاق شده بودم میل به غذا نداشتم حا ...

عزیزم ایشالله که خدا جفتشون براتون حفظ کنه😍🤍

ممنون از توضیحات کاملتون 

پس اینکه میگن سره پسر آدم ترشیجات زیاد میخوره ربطی نداره!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسر دارم ،وزنم زیاد نشد تا ۵ماهگی معلوم نبود باردارم ،بعد میل به خوردن شیرینی فراوان داشتم سیر نمیشدم،صورتم صاف وشفاف بود قشنگتر شده بودم، اصلا تهوع نداشتم.ولی بازم میگم علائم ربطی به جنسیت نداره.

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

عزیزم ایشالله که خدا جفتشون براتون حفظ کنه😍🤍ممنون از توضیحات کاملتون پس اینکه میگن سره پسر آدم ترش ...

نه فکر نکنم دوستم خیلی ترشی دوست داشت بچش دختر بود منم ترشی دوست نداشتم بازم بچم دختر بود 

راستش من اصلا هیچ علائمی ندارم بعضی وقتا در حد دو سه دقیقه حالت تهوع میگیرم همین 

چیزای ترش دوست دارم و گاها هم چیزای شیرین 

میل شدید به خوردن هندوانه دارم 

جنین وسط شکم متمایل به طرف راسته 

کباب خیلی دوست دارم انگور و ریواس و گوجه سبز و قیسی و دوغ 

بیشتر به پهلوی راست می‌خوابم 

تست کلم بنفش شد 

تست چینی هم گفت پسر

خودمم توش موندم چیه ؟

نه فکر نکنم دوستم خیلی ترشی دوست داشت بچش دختر بود منم ترشی دوست نداشتم بازم بچم دختر بود

پس همش بستگی به نوع بدن داره

من اولین بارداریمه ولی خیلی دوست دارم بچه اولم پسر باشه 

ولی ایشالله هرچی خیره پیش بیاد🥺

من تازه اقدام کردم دیشب تست زدم مثبت شد ولی چند روزا خییلی زیاد میل به ترشیجات دارم و تکرر ادار

به سلامتی مبارکه ،پس توهم مثل من عجولی 😁😁😁😁

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

راستش من اصلا هیچ علائمی ندارم بعضی وقتا در حد دو سه دقیقه حالت تهوع میگیرم همین چیزای ترش دوست دارم ...

خخخ چ باحال 

ایشالله که هرچی که هست تنش سالم و سلامت باشه جنسیت زیاد مهم نیست 🤍

پس همش بستگی به نوع بدن دارهمن اولین بارداریمه ولی خیلی دوست دارم بچه اولم پسر باشه ولی ایشالله هرچی ...

انشالله سالم وصالح باشه بچت جنسیت مهم نیست عزیزم من یه پسر دارم دوتا دختر سه تایشون یه اندازه برام عزیزن