2777
2789
عنوان

قرص جلوگیری

93 بازدید | 12 پست

سلام من خیلی مشکل دارم سر قرص جلوگیری تا یک روز یادم میره پری میشم. هفته پیش تازه پریم تموم شده بود دوز سوم پری شروع کردم . دیشب یادم افتاد که دیروزش نخوردم . شب دوتا خوردم . ولی الان صبح پری شدم چیکار کنم 😭 الان چیکار کنم قرصو نخورم دیگه بعدش کی شروع کنم؟ یک بسته جدید شروع کنم؟

روش نوشته کلا بعد از تمام شدن یک بسته بعد از ۷ روز بخورید ‌ . ولی نوشته اول پریود بخورید. من تا تموم میکنم یک بسته رو سه روز بعدش پری میشم

. نمیدونم کی باید بسته بعدی رو شروع کنم.

قرصاتو ادامه بده یکی فراموش کنی چیزی نیست

مگه در حد لکه بینی نیستی؟

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱ روز باید بخوری ، ۷ روز نخوری پریود هم شدی تا هفت روز بعد از آخرین قرص نباید بخوری

باید صبر کنیم پریودیمون تموم بشه باز قرص خوردن رو شروع کنیم؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

نه اصلا به پریودی توجه نکن ۷ روز بعد از آخرین قرص ، باید مجدد شروع کنی

من بسته قرص که تموم میشه تازه هفت روز بعدش پریود میشم.

اگه باز یه بسته جدید رو شروع کنم دیگه پریودیم قطع میشه که، 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

با اجازه اسی 

بچه ها تورو خدا درمانی برای عفونت قارچی دارید؟ خارش و سوزش ندارم فقط ترشح بیش از حد و تیکه های پنیری ازم خارج میشه

یا اینکه دکتر خوب توی تهران سراغ دارید که بخوام برم؟

در ضمن نظرتون در مورد قرص لاکتوفم چیه؟ میگن خیلی برای عفونت خوبه

چرا لکه بینی هست. پس ادامه بدم امشب یکی بخورم؟

اره بخورطبق روال

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

چرا لکه بینی هست. پس ادامه بدم امشب یکی بخورم؟

.