2777
2789
عنوان

خانم های شوماخر😎

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 57 پست
چون سرعت کمه باید دنده رو کم کنی حالا کم کم دستت میاد با توجه به شرایط ممکنه ماشین بیاد موتور بیاد م ...

آره میدونی تو تمرین ها همیشه حتی تو کوچه های باریک فقط می گفت پات رو از گاز بردار سریع فرمون بچرخون نمی گفت سرعت کم کن دنده کم کن البته خب بیشتر دنده دو بودم ولی همش تو ذهن خودمم افتاده تو این فرعی ها الان این جلو بچه باشه چی!!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عجب مربی بی‌سوادی خوب دنده ۲ سرعت بالاست نسبتا برای پیچیدن ما حتی می‌خواهیم دور هم بزنیم توی خیابون ...

باور کن یه بار دور میدون بودم هنوز اون روزهای اول تمرین بود دنده سه بودم بعد میگه باید دنده کم کنی حالا اونجا من هم اشتباه کردم باید میدادم دو رفتم یک بعد میگه کلا تو حرکت اصلا نباید بدی یک!!!دنده یک فقط مال شروع حرکته😐این ازون موقع تو ذهن من مونده که کلا نباید بدم یک

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن یه بار دور میدون بودم هنوز اون روزهای اول تمرین بود دنده سه بودم بعد میگه باید دنده کم کنی ح ...

ببین یه سری چیزها رو بعداً تو رانندگی خودت بهتر دستت میاد 

الان اصولیش رو یاد بگیر بعداً تجربی یاد می‌گیری 

ببین اینو راست گفته دنده یک مال زمانیه که دیگه واقعاً سرعت تقریباً به صفر برسه حتی از ۲ هم بخوای بزنی به ۱ بازم باید تقریبا ترمز کامل بگیری وگرنه دنده‌های ماشین خراب میشه

نوبت من که می‌شد همسرم آموزش بده اونور چرت می‌زد من واسه خودم تو شهر می‌گشتم 😆🤭

آفرین رانندگیت پس خوب بوده.من ببین کلا از رانندگی که وحشت داشتم الآنم ترس دارم بعد هیچی هیچی حتی روشن کردن بلد نبودم

ببین یه قانون کلی که تو رانندگی هست اینه که فکر کنی همه رانندگیشون افتضاحه باید شیش دنگ حواست به همه ...

در سته حرفت حالا ببین این مربی من سر هر کار کوچیک من یه آفرین آفرین هایی می گفت من فکر میکردم کارم خیلی درسته😎🥴

ببین یه سری چیزها رو بعداً تو رانندگی خودت بهتر دستت میاد الان اصولیش رو یاد بگیر بعداً تجربی یاد می ...

آهان پس خب کلا بنظرت من سر همه پیچ هام تو گردش ها ایست کامل کنم؟!,دنده یک بدم ؟!تو نت هم اینطور نوشته بود با یک برید فرعی.شوهرم میگه باید با سرعت خیییلی پایین گردش کنی من یه دفعه دیگه مثلاً با چهل تا گردش کردم🙈

آهان پس خب کلا بنظرت من سر همه پیچ هام تو گردش ها ایست کامل کنم؟!,دنده یک بدم ؟!تو نت هم اینطور نوشت ...

ببین بستگی به خیابون شرایط محیط شلوغی و غیره هم داره مثلاً یه جایی که دید داری داخل کوچه رو تقریباً می‌بینی خلوته خب قرار نیست حتماً ایس کنی کامل وایستی ب اونجوری یکی از پشت بهت می‌زنه 

میگم باید تجربی دستت بیاد یه موقع هست کوچه رو می‌بینی همون نیش ترمز می‌زنی با همون دو میری داخل 

یه موقع هست نه کوچه باریکه و برای پیچیدن باید آروم‌تر وارد بشی یا دید کافی نداری یا ماشین زیاد شلوغه خب باید ایست کامل کنی

بعد اینکه بستگی به سرعتت هم داره اگه دیدی سرعتت داره نزدیک به صفر میشه خب باید دنده دو رو یک کنی وگرنه فشار میاد به ماشین 

اما اگه برای امتحان می‌خوای بدونی آره باید سرعت کم بشه با دنده یک وارد بشیم

ببین بستگی به خیابون شرایط محیط شلوغی و غیره هم داره مثلاً یه جایی که دید داری داخل کوچه رو تقریباً ...

ممنون یه مشکل دیگه هم دارم تو آزمون ها ماشین زیاد خاموش میکنم ببین می‌دونم باید پا رو یواش برداریو گاز بدیو اینا رو هم انجام میدم باز خاموش میکنم. الان البته تو مسیر مستقیم نه بیشتر تو دنده عقب. برای پارک دوبل تو فرمان دوم به چپ.چیکار کنم 🤧😫 الان این سری گفت دوبل بزنم جای شیب دار هم بود تو دنده عقب کلاج درگیر بکنم؟!!

ببین برای اینکه ماشینو خاموش نکنی کلاچ گیریت باید خوب باشه 

روکاز زیاد مانور نده فقط خواستی حرکت کنی یه مقدار گاز بده کلاچو خیلی آروم ول کن نه که کامل ول کنی 

می‌خوای سرعت بری کامل ولمی‌کنی اما وقتی می‌خوای کلاچ گیری یاد بگیری باید با کلاچ بازی کنی کلاچو کامل نباید ول کنی مخصوصاً توی ترافیک که توی سراشیبیه 

بیشتر با کلاچ بازی می‌کنیم برای اینکه خاموش نشه باید کلاچو بگیری وقتی هم خواستی حرکت کنی یه کم ولش می‌کنیم همراه با گاز 

الان بازم هرچی بگیم تا خودت تجربی تمرین نکنی دستت نمیاد

و اینکه من هنوز بعد از ۱۲ سال رانندگی همسرم کنارم می‌شینه استرس می‌گیرم عین یه راننده ناشی رانندگی می‌کنم 

سعی کن تنها ماشین رو برداری البته بعد از گواهینامه گرفتنت 

چون همسرامون وقتی پیشمون می‌شینن خیلی باعث استرس میشن

ببین برای اینکه ماشینو خاموش نکنی کلاچ گیریت باید خوب باشه روکاز زیاد مانور نده فقط خواستی حرکت کنی ...

🤧تو تمرین ها تو دنده عقب خاموش نمی‌کردم تازه هیچوقت گازم نمیدادم🤔

🤧تو تمرین ها تو دنده عقب خاموش نمی‌کردم تازه هیچوقت گازم نمیدادم🤔

نه کلاچک آروم ول می‌کنی باید گاز بدی که ماشین حرکت کنه البته خیلی آروم اگه بخوای فقط کلاچو ول کنی گاز ندی که ماشین خاموش میشه حرکت نمی‌کنه 

و اینکه من هنوز بعد از ۱۲ سال رانندگی همسرم کنارم می‌شینه استرس می‌گیرم عین یه راننده ناشی رانندگی م ...

اون که آره درسته آدم استرس میگیره ولی خب همین نکته که گفتم برا تاپیک خب خوبه بهم یاد داد ببین مثلاً میگم مربی فقط می‌گفت پات رو کامل از گاز بردار  خیلی تاکید نداشت سرعت کم کن که حالا فهمیدم خیلی هم مهمه