2777
2789
عنوان

به نظرتون چکار کنم

81 بازدید | 17 پست

خانوادش میگن حق طلاق نمیدیم حق مسکن نمیدیم و باید بیای از تهران بعد از ازدواج شهرستان زندگی کنی از مهریه هم باید کوتاه بیای و زیاده من گفته بودم۵۸۰تا

ولی من بیام شهرستان شغلم و شرایط پیشرفتمو از دست میدم 

از طرفی خب خیلیم دوسش دارم با مشاور صحبت کردم گفت چون کارش شهرستانه دلایلش غیر منطقی نیست چون ایشون میخواد رفاه زندگی رو فراهم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پونصد تارو مهر کنی هم مگه میگیری بنده خداچه ارقام نجومی میذارید خداییش جای پافشاری رو مهریه بگو شهر ...

کارش شهرستانه ولی خانوادش خیلی نفوذ دارن بخاطر همین نمیخوام برگردم شهرستان

کارش شهرستانه ولی خانوادش خیلی نفوذ دارن بخاطر همین نمیخوام برگردم شهرستان

اگه بری شهرستان خودت بیکار میشی

اونم اگه وضع مالیش خیلی خوب نباشه مهرتم نمیده خدای نکرده اگه جدا شید

اونوقت اینهمه تحصیلات هدر میره

عاشقم❤️

هیچ عیبی خانوادم که از اون بالاترن خودم که دکترا میخونم تحصیلاتم بالاتره قیافمم که خوبه

زیادی کوتاه بیای فک میکنه خبریه 

مهریه کلا ۱۱۴ تا رو قبول داره دادگاه ولی حق طلاق و محل زندگی حتما داشته باش تو که اینهمه زحمت کشیدی درس خوندی از تهران نرو اگه میتونه اون بیاد شهر تو اگه نمیتونه هم قیدشو بزن 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
اگه بری شهرستان خودت بیکار میشیاونم اگه وضع مالیش خیلی خوب نباشه مهرتم نمیده خدای نکرده اگه جدا شیدا ...

دقیقا منم همینو‌ گفتم حیف اونهمه درسی که خونده 

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
زیادی کوتاه بیای فک میکنه خبریه مهریه کلا ۱۱۴ تا رو قبول داره دادگاه ولی حق طلاق و محل زندگی حتما دا ...

خیلی واسم سخته آدم بدی هم نیست خدایی به لحاظ اخلاقی ویژگی های خیلی خوبی داره ولی شهرستان اومدن مونم منطقی نیست و منم خیلی دوسش دارم

نمی‌دونم واقعا خیلی تحت فشارم هم می‌دونم منطقی نیست اینکار هم دوسش دارم

منم عاشق پسری شدم ک سطحی از من پایین تره شهر دیگم هست

هنوز شرایط ازدواج نداریم ولی درکت میکنم گاهی منم فک میکنم ک یه وقت اگه مجبور شم برم شهرستان پیش اون چی

اینده خودم چی ازونور نرم هم ک کلا باید بیخیال ازدواج بشیم

خیلی شرایط سختیه

کاش به توافق برسید جای بهتر زندگی کنید

که جفتتون پیشرفت کنید نه فقط اون اقا منظورم شما میتونی مستقل باشی ولی بعد ازدواج شهر کوچیک دیگه فقط تنها منبع درامد همسرت و اینده شخصی خودت ممکنه خراب شه

عاشقم❤️